3.8.2019

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 42

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna. 

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."



Teksti kirjoitettu 18.7, jolloin tuotteet myös pistetty kierrätykseen.


Aiempi teksti oli kirjoitettu 16.6, eli nämä loppuneet ovat noin kuukauden ja 2 päivän ajalta.






Kävin meikkijuttuja taas hieman läpi ja seuraavat tuotteet menevät pois:

Iberon kaksipäinen sivellin on ihan kökkö, lisäksi toinen puoli lähtee välillä irti, kun liimaukset on pettäneet.

Avon mark. brow tattoo micro styler sävyssä light brown on kädelle swatchattuna todella hyvän värinen, mutta kulmissa se menee punaiseksi. Pari kertaa käytin.

GlowwBoxista tullut turkoosi rajauskynä ei anna kerralla intensiivistä väriä, vaan vaatii kerrostuksen, miulta löytyy parempi versio tästä, joten siksi pois.

essencen perussarjan i love extreme mascarasta tehty design edition hylsy ja ruskealla massalla varustettu ripsari ei ollut miun makuun. Tämä myös alkoi varisemaan noin tunnin sisällä laitosta. Tämä myös ollut kausikokoelmassa.

Avon peitevoide on iäisyysvanha, valmistettu 2011..

essencen eyebrow thickener on tullut kausikokoelmasta, mutta en oikein tykännyt tästä. Tekee liian vahvan värin ja se tulee kerralla. On jauhemaista koostumukseltaan.

Oriflame Giordani Gold -sarjan marmoroidut luomivärit, joista ei saa kyllä mitään sävyä irti. Ovat todella kuivia.





Lemon Juice & Glycerinin käsikuorintaa olen käyttänyt jo aiemminkin, vielä yksi löytyy varastoista, sillä nämä oli poistossa Prismassa. Perinteinen LJ&G sitrustuoksu.

Happiness Is Sparkling Tangerine & Mango -käsivoide. Kyllästyin thän käsivoiteena, niin käytin loput sitten vartalolle. Nimi kuulostaa hyvälle, mutta tuoksu on hieman liian tunkkainen.

essencen strong & clean -kynsilakanpoistoaine on kahdesta nestemäisestä se tujuin, mutta se toinen on usein loppu, jos on kumpaakaan, niin pitää silloin ostaa kun sattuu olemaan hyllyssä :D

essien good as gone -minikoko tuli joulukalenterista ja käytinkin tämän kokonaan siistimiseen, sillä tähän oli helppo dipata sivellin ja sitten siistiä kynsinauhat. Siinä toimi ainakin hyvin.

essencen kisses from italy -kokoelman käsivoide oli herkullisen sitruunainen, ohut geelimäinen koostumus. Toivottavasti tulee joskus samantyylistä uudelleenkin.

Wet'n Wildin aluslakka kesti paksuuntumatta ihan viimeisille tipoille asti, mikä on ihme. Tämä oli väriltään hieman violehtihtavaa, eli taittaa haaleaa keltaisuuutta kynsiltä. Ainoa ongelma oli se, että suurin osa lakoista lähti kaljuuntumaan, jos et saanut vedettyä ensimmäistä värilakkakerrosta tasaisesti kynnelle yhdellä vedolla.





Lorealin Kids -sarjan shampoo ja hoitoaine olivat viime kesän Keskisen ostoksia. Molemmissa oli sellaiset tuoksut kuten luvattiinkin, viinirypäle tuoksui pakkauksen ulkopuolellekin. Onpahan kokeiltu :D

Budgien hoitoaine matkakokoisena oli oikein kiva tuttavuus, miellyttävä tuoksu. Voisin ostaa täysikokoisenakin.

Rituals Samurai kävi shampoona ja suihkugeelinä. On virallisesti kait miesten sarja, mutta käytin itse. Pesi hyvin ainakin hiukset.

Dermosil vitamin e -suihkugeeliä on tullut käytettyä useampi ja aika neutraali tuoksu, tuo itselleni mieleen järvimaiseman ja saunan, jossa ei ole erillistä kylpytilaa, vaan hiukset ja vartalo pestään saavista kaatamalla.

Yves Rocher Mango & korianteri -suihkugeeli. Hedelmäinen vivahde, ripauksella vihreää.

Rituals The Ritual of Karma -suihkuvaahto. Jostain syystä nämä minikokoiset ei miulla oikein toimi. Loppua kohti saa painaa suutinta voimalla, että saa haluamansa määrän ulos. Vaahto ei ole niin täyteläinen kuin esim. Dovella, joka tulee suoraan vaahtomaisena ulos. Näissä se on ensin geelimäistä ja iholle hierottua se sitten alkaa vaahtomaan. Toivottavasti isot pullot toimisi paremmin.

The Body Shop Ethiopian Green Coffee kiinteyttävä vartalovoide. Voide oli vihreää väriltään ja tuoksu oli hyvinkin erikoinen, ei ollut kyllä mikään suosikkituoksuni :D

Avon Naturals aloe & macadamia hoitonaamio. Vaikutusaika 1 min. Tätä en ole ennen kokeillutkaan, tykkäsin! Teki hiuksista pehmeät ja sileät. Lupaa myös ennaltaehkäistä pörröisyyttä, mutta siihen en osaa sanoa. Koostumus oli hiukan hoitoainetta kiinteämpää, väriltään kirkkaan vihreää.





Kasvonaamioita iso kasa, sekä yksi käsinaamio. Suurin osa naamioista on valmistettu Koreassa, paitsi Avonin ja Alpaca naamio oli tehty Kiinassa.

Ritualsin miracle wipes -pyyhkeet soveltuu swatchien pyyhkimiseen tai kevyen meikin poistoon.

H&M meikinpoistopyyhkeissä on makea persikantuoksu ja tilasinkin näitä lisää, nämä liinat on ohuita, joten sopii esim. kosteusvoiteiden pyyhkimiseen kasvoilta. Tai käsiswatchien poistoon, kunhan niiden poisto ei vaadi hankausta, muuten liina hajoaa :D

Haruharun naamiot tulivat Boxycharmista ja ne on tehty valkaisemattomasta puuvillasta, ehkä tästä syystä naamioissa oli hieman liivatemainen tuoksu (se tuoksu, joka tulee liivatelehtien päälle kaadetusta kuumasta vedestä). Ainoa miinus oli tuo tuoksukokemus.

Kocostarin käsinaamiota olen testaillut pari kertaa aiemminkin ja se kyllä tekee ihmeitä! Kädet ovat pehmeät ja näitä voisi käyttää melkeinpä joka kuukausi. Ravitsee hyvin käsiä, etenkin jos tekee lakkaswatch -urakoita. Tuoksuu herkulliselle aprikoosille tmv.




Garnierin misellivesi oli oikein pätevää.

Oriflame Eco Beauty sarjan toner oli mennyt jo viime toukokuussa vanhaksi, joten otin sen näin vuosi päiväyksen mentyä käyttöön :D Käytin kasvosuihkeena ihan sellaisenaan, joskus suihkutin kasvonaamioiden alle ja toisinaan pyyhin kostutetulla vanulapulla kasvot. Tuoksu on hyvinkin luonnonmukainen.

Farmacy Clean Bee -putsari tuli myös Boxycharmista. Tämä soveltuisi myös meikkien poistoon, mutta siihen en kokeillut. Tuoksuna hyvin hunajainen, ripauksella yrttejä. Jätti kasvojen ihon pehmeäksi.

Tony Moly Holiday Edition Pure Mask Sugar Scrub Pack. Herkullisen ruokosokerin tuoksu, annettiin vaikuttaa 5-10 minuuttia kasvoilla, sitten kevyesti hieroen huuhdeltiin pois. Karhea kuorinta sokerin vuoksi.

Nivea Urban Detox yövoide. Tätäkin olen pari purkkia käyttänyt, soveltuu omalle iholle hyvin yövoiteeksi eikä kasvot jää tyynyyn kiinni.

Etude House Moistfull Collagen Facial Toner -tuli setin mukana jonka tilasin, tämä oli oikein kiva tuote, jonka voisin ostaa täysikokoisena. Tuoksu on samantyylinen kuin käsiin jäävä tuoksu sitrushedelmien kuorimisen jälkeen.

The Body Shop Camomile Sumptuos Cleansing Butter. Tämä on jo parin vuoden takaa ja aika pitkään tämä olikin käytössä. Voidetta hierotaan kuiville kasvoille, sen jälkeen huuhdellaan lämpimällä vedellä tai pyhitään pyyhkeeseen. Sopii meikinpoistoon, jopa vedenkestävälle tai ihopuhdistukseen. Käytin molempiin ja tykkäsin, oikein mieluisa kokemus eikä tässä oikein ole mitään tuoksuakaan. Poistin myös silmämeikkejä tällä.






Rituals The Ritual of Ayurveda käsisaippuat 300 ml ja 110 ml. Isompi oli vessassa ja pienempi keittiössä, ei ehkä omaan makuun kohdannut tämän sarjan tuoksu (intian ruusu ja manteliöljy).

Avon Senses Zen -käsisaippua oli vessassa Ritualsin jälkeen. Tuoksusa mandariini ja jasmiini. Hedelmäisen kukkainen tuoksu, ihan kiva, etenkin noiden mausteisien jälkeen.

Zoella Beauty Snow Scoop bubble bath. Käytin tätä jalkakylvyssä antamassa tuoksua sekä vaahtoa ja myös suihkugeelinä kuorintahanskan kanssa. Tämän tuoksu on hyvinkin oudohko, sillä tässä on pionia, karpaloa ja minttua.

Rituals The Ritual of Happy Buddha on ehkäpä tähän mennessä mukavin tuoksultaan, mutta tässä vartalovoiteessa se on jo aika paljon. Ritualsin tuotteet tuoksuu aika voimakkaasti ja tämänkin purkin tuoksu on tarttunut muihin laatikossa olleisiin tuotteisiin (=eli kaikkiin loppuneisiin). Se jää tietty myös vaatteisiin, lakanoihin jne. Tykkään siis suihkugeelistä/kuorinnasta enemmän.

Briogeo Don´t Despair, Repair! -jätettävä suihke hiuksiin oli mukava tuttavuus Boxycharmista, jota voisin ostaa uudelleen. Omiin hiuksiin jätti tuoksun pariksi päiväksi, sillä en käytä muotoilutuotteita jne.

Colgaten natural extract -sarjan sitruuna & aloe -hammastahna on uusi lempparini raikkaan tuoksun vuoksi. :)

Loppuun vielä pari pussia K-menun ja Yves Rocherin vanulappuja.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)