25.8.2019

Ostoksia - Veljekset Keskinen, Sokos, Oletkaunis.fi, Avon, nobe ja lakkavaihtarit

Heipsan!

Olisi aika kurkistaa taas ostoksia ja kyllä, jälleen kerran tuli käytyä Veljekset Keskisellä ostoksilla :D Käytiin isän kanssa tekemässä pieni reissu ja kyläkaupalla oltiin kolme päivää ja kaksi yötä, yhden yön vietimme Turengissa.

Ensimmäisenä Keskiseltä ostettuja juttuja. Eipä sinne ollut tullut mitään erikoista tässä kahden kuukauden aikana, torstaina iski jälleen W7 tuotteisiin 40% alet, jotka oli viimeksikin. Mavalan kynsilakat oli 2,95 €/kpl keskiviikkoon asti josta ostinkin kaksi päällyslakkaa.

Kaikki ostamani essencet oli -50%.

W7 aleista ostin yhden huulikuorinnan ja kynsilakat, aiempana päivänä ostin toisen huulikuorinnan normihinnalla :D Natural Coden vanhoja CC -voiteita oli 2,90 €/kpl ja nappasin yhden.

Perus käsisaippua, kun jemmat loppuu 😲, pari käsidesiä, kasvoputsari, suihkugeeli ja Freemanilta kolme sheet maskia.





Sokoksella Verot Veks! -kampanjasta Novitalta kerä lankaa ja Doven suihkumousse.

Doven mousse on ollut yllättäjä, olen käyttänyt kookoksen loppuun ja se vaahto on todella ilmavaa, pysyen kuitenkin koossa, eikä heti lässähdä. Käytin tätä sheivauksessa, sekä ihan suihkuvaahtona. Omaan makuun päihittää aiemmin hyvänä pitämäni Ritualsit sekä Oriflamen Swedish Spa -sarjan vaahdon :D




Oletkaunis.fi -sivustolta kaksi Jeffreen huulikuorintaa ja Glitternistin irtoglitteriä.

Huulikuorintoja onkin taas kertynyt jemmoihin, josko näillä hetken pärjäisi :D Tosin käytän näitä aika usein ja toisinaan ronskilla kädellä, joten esim. nuo W7 kuorinnat ei tule kestämään kovin kauaa, kunhan ne käyttöön saa. Jeffreen kuorinnat on todella riittoisia ja koostumus on omasta mielestäni kivempi kuin Lushin.






Avonilta pieni tilaus, kynsilakat onkin jo vilahtanut aiemmin täällä blogin puolella. Myös kylpyvaahto on nähty aiemmin, niin ostoksissa kuin loppuneissakin. Käytän näitä käsisaippuana, ovat sopivan juoksevia koostumukseltaan ja tässä on herkullinen sitruunantuoksu.

Naturals -sarjan oliivi kasvonaamio sekä Care -sarjan monitoimivoide (+ kylpyvaahto) olivat tarjouksessa yhdellä aukeamalla 1 kpl hintaan x ja kolme tuotetta hintaan x.






nobebeauty (ei mainoslinkki) -verkkokaupasta, joka on siis entinen Beauty Pop Up, tilasin Sheet Mask and Chill (ei mainoslinkki) -kasvonaamioboksin. Tämä oli kevään versio ja ainakin viime vuonna vastaava oli myös black fridayn aikana, silloin ne myytiin loppuun todella nopeasti. Tällä hetkellä boksia ei ole enää saatavilla, kun osti viimeisen :D

Kuvassa ei ole koko sisältöä, vaan muutaman naamion otin jemmaan muita juttuja varten. Boksissa oli 18 naamiota ja yhteensä ne sai 29,90 € hintaan. Jos hinta jaetaan osiin, niin naamioille jäi hinnaksi noin 1,60 €/kpl.





Lakkatoverin kanssa tehtiin taas vaihtarit ja miulta lähti iso kasa lakkoja hänelle ja mie san kuvassa näkyvät. Yksi OPI tosin puuttuu, sillä sen pistin Instagramin arvontaan :)

OPi:t vasemmalta oikealle: Spice of Peruvian Life, Dance Party ´Teal Dawn ja Super Bass Shatter.
Picture Polishit Fresh, Avocado ja Honey Dew.















4 kommenttia:

  1. Käytätkö huulikuorintoja iltaisin vai miten? Mulla on yksi mutta tuppaa koko ajan unohtua käyttää :) tuo Doven vaahto on muuten hyvä sheivailussa, kiitos vinkistä, täytyykin katsoaa omyydäänkös itä täällä. Joskus testasin pikku pullon Bette Boxista tulleena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän kuorintaa hampaiden pesun jälkeen, eli illalla. Noin joka toinen päivä, jos muistan.

      Nuo Dovet on kyllä hyviä!

      Poista
  2. Aivan ihania juttuja olet löytänyt! Myös Keskisiltä! :) Tuo naamiokasa on melkoinen, mutta niiin mielenkiintoinen, että täytyy pitää Black Fridayna mielessä, jos boxia olisi silloin saatavilla! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä edullinen boksi! Sisältö oli myös lueteltu sivuilla, niin ei ihan sika säkissä tarvitse ostaa. Silti kyllä yllätyin, kuinka monta naamiota tuossa olikaan :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)