19.3.2020

Boxycharm - helmikuu 2020

Jee, Boxycharm saapui eilen ja tällä kertaa sisältökortti tuli virtuaalisena. Vielä en ole saanut tämän kuun boksin korttia sähköisesti, niin en tiedä onko tämä nyt pysyvä ratkaisu vai ei.

Helmikuun teemana oli Adoré.





Helmikuun Boxycharmin sisältö:

- Iconic London Day to Slay -luomiväripaletti, sisältää 20 sävyä. Paletissa on sekoitus shimmeriä, glitteriä ja mattaa. Ovh 62 $.
- Alamar Cosmetics Complexion Brush Trio, ovh 36 $.
- Ciaté London Everyday Vacay Coconut Setting Powder, ovh 22 $.
- First Aid Beauty Facial Radiance Pads, ovh 16 $. Pakkauksessa 28 lappua.
- Pur Cosmetics 4-in-1 correcting primer energize & rescue, ovh 17 $.



 Yhteensä 153 $.







Iconic London luomiväripaletti oli oma valintani helmikuun boxiin, joten se jää ehdottomasti itselleni. Hyvin neutraali sävymaailmaltaan, joten on ihan minun makuuni, en toki olisi muuten tätä valinnutkaan. Massiivisen kokoinen, myös peili löytyy.

Ciatén kookoksentuoksuinen puuteri lupaa viedä tuoksullansa takaisin rannalle. Itse vasta korkkasin Beccan hydra mist puuterin, joten tämä jää odottelemaan vuoroaan.

First Aid Beauty tarjoaa kasvoille kuorintalappuja, joita en ole koskaan aiemmin käyttänytkään. Mielenkiinnolla siis testailen nämä!





Alamarin siveltimet eivät ole omaan makuun, joten ne lähtevät eteenpäin, samoin Pur Cosmeticsin primer. Primereitä on aika paljonkin ja aina saa kaupasta uusia, toki jos oikein kiinnostava sattuisi kohdalle, niin jättäisin sitten itselleni.

Tämä kaksikko menee joulukalenteriin.








Mikä tuote olisi sinulle mieluisin?




ps. Instagram -sivuillani on arvonta käynnissä 26.3 ja kunhan kamat on kasassa, niin Facebookin puolella strattaa myös! Ehkäpä jo tällä viikolla. Instagramin puolella olevaan arvontaan pääset tästä linkistä.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)