20.3.2020

Esittelyssä iHerb -verkkokauppa

Tein pitkästä aikaa tilauksen iHerbille, joka saapuikin yllättävän nopeasti!

Tein tilauksen 29.2 ja tilaus saapui lähipostiin noudettavaksi 10.3.

iHerbiltä tilatessa kannattaa ottaa huomioon, että he kirjoittavat tilauksen sisällön painojen ja hintojen kera paketin päälle. Jos haluat säästää muutaman euron, niin kannattaa tilaukset pitää alle 22 €, että säästyt veroilta, sekä Postin käsittelymaksulta (2,90 €).
Tosin, jos vuonna 2021 koko verovapaus poistuu, niin sitten tilaussummilla ei olisi väliä, kun kaikista saisi maksut maksella.





Toimituskulut riippuvat aika paljon siitä, mitä tilaat ja millä toimitustavalla. 

Itselläni toimituskulut olivat nyt varmaankin halvimmat koskaan, sillä maksoin vain 3,65 € toimituskuluja. Seurantaa en seurannut, joten en ole tietoinen toimiko se tällä halvimmalla ollenkaan. Sain itseasiassa sähköpostitse iHerbiltä viestin, joka kertoi paketin olevan Suomessa. Sen jälkeen itse lisäsin Postin sovellukseen (OmaPosti) seurantakoodin ja näin hieman paketin liikkeitä, mutta tässä tapauksessa paketti saapui suoraan Helsingistä Joensuuhun.

Yleensä paketin sisältöä ei pahemmin tuotekohtaisesti pehmustella, nytkin päällä oli vain ilmatyynyt.  Yksi nestemäinen tuote oli paketoitu erikseen muovipussiin, muut olivat paketissa vapaasti.






- Jason Natural Deodorant Stick Nourishing Apricot 4.22 €. Tämä säilyy avattuna vain 6 kk, joten en korkkaa tätä vielä.
- Xlear -pastillit kaikki 1.84 €/kpl.

Kuvasta puuttuu yksi tuote, mutta se meni lahjaksi niin ei näy kuvissa, sen arvo oli 1.38 € (norm. 2.44 €).


Yhteensä tilaus 14,98 €, sillä miulla oli joku kuponki käyttämättä, jolla sain alennusta 3.47 €.





Yleensä olen listannut näihin teksteihin, mitä verkkokaupasta saa.

iHerbillä on aivan järkyttävän iso valikoima kosmetiikkaa, elintarvikkeita, lisäravinteita ja oheistuotteita. Kosmetiikan uutuudet ei kovin nopeasti heille tule, ainakin niiltä merkeiltä joita itse seuraan esim. e.l.f.
Brändejä on tuhansia ja yllättäen moni niistä meille aivan tuntemattomia. Tykkään itse tilata hieman erilaisia tuotteita ja etenkin naposteltavat/makeiset/teet on aina miun toivelistalla.

Suosittelen myös katsomaan trial -osiota, niissä tosin on yleensä ostorajoitus/tilaus, mutta kannattaa seurailla niitäkin.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)