12.3.2020

Ostoksia - Tokmanni, Sokos, Oriflame ja Prisma

Muutamia ostoksia viime ajoilta.

Kaverin synttäreitä juhlistettiin keilaamalla ja samassa rakennuksessa on Tokmanni. Olin paikalla jo tuntia ennen, joten pyörähdin sitä ennen kurkkaamassa essencen hyllyjä.

Olinkin unohtanut, että Metropolin Tokmannillakin on kahden metrin hyllyt ja siellä oli uudehko trend edition, josta nappasin molemmat luomiväripaletit. Nehän on hyyyvin samanlaisia, toisessa muutama punainen sävy enemmän. Aletuotteista ostin puoleen hintaan kynsinauhojen poistoaineen.

Himalayan kasvoputsari kiinnitti huomion iloisella värillään ja nakkasin senkin mukaan koriin :D






Sokokselta Nivean mustapäälappuja sekä uusia meikinpoistoliinoja.
Pienellä alennuksella lisäksi OPI Pile on the Sprinkles kynsilakka, joka ei ole kovinkaan peittävä, enemmänkin värillinen topper violetilla pohjalla.




Oriflamen tilaus :D

essentials multi purpose voiteille on syynsä! Nuo kolme purkkia oli poistuvia tuotteita, joten ne oli alessa. Yksinäinen oli demotuotteina uutuutena, joka tuli ilmeisesti edellä mainittujen poistuvien tilalle.

Love Naturen kasvovesi ihastutti aiemmin ja ostin kaksi lisää. Tästä löytyy teepuuta ja limeä, niiden yhdistelmä on yllättävän hyvä.

essentials sarjan voidemaiset kasvoputsarit ostin kokeiluun, tykästyin jotenkin sarjan tuoksuun. En ole vielä korkannut tuota uudistettua versiota, että tietäisin vielä sanoa kuinka tuoksu on muuttunut vanhoihin verrattuna.

Wellnessin kalsium ja d-vitamiini ravintolisä. Tämä tuli uutuutena viime vuonna ja taitaa olla ainoa, joka soveltuu minunkaltaisilleni, jotka eivät saa lääkkeitä nieltyä. On pureskeltava ja tämän sanottiin oleman vaniljanmakuinen. No, ei maistu kuin kuivalle pahville, ei mikään makuelämys :D

Uutuus meikkivoide Everlasting Sync, lähti myös testiin. Ostin sävyn Light Rose Cool ja osui aikalailla nappiin! Pumppupullo, lukitusmekanismilla.

Meikkivoiteessa on SK30, antaa puolimatan lopputuloksen ja on lisäksi mm. vedenkestävä, hikoilun kestävä ja kosteudenkestävä.

TheONE -sarjaan tuli viime vuoden puolella magneettisia luomivärejä, poskipunia ja puuteri, lisäksi tietenkin magneettipaletit. Tilasin yhden, hyvinkin neutraalin sävyn ja yllätyin sen koosta, on aika iso nappi :D Lisäsin tämän omaan magneettipalettiin.



Ps. Oriflamen verkkokauppa toimittaa tilaukset ympäri Suomen, valitsemaasi noutopisteeseen. Voit käydä miun kaupassa, kun klikkaat tästä. Ei tarvitse pelätä, että edustaja koputtelee ovelle, vaan voit selata sivuja rauhassa ja tehdä tilauksen.





Prismasta Makeup Revolution Tammi X Revolution Tropical Paradise -luomiväripaletti, joka oli poistossa. Hinnaksi jäi hieman vajaa 7 €. Oikein nätti, kelpokäyttöinen paletti.












2 kommenttia:

  1. Onpas nuo essencen paletit tosiaan aika samankaltaiset sävyltään :D Mä ostin essencen uutuuksista vain ripsarin ja ananaksen tuoksuisen kynsilakanpoistoaineen :) Tuo Revolutionin paletti on tosi kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, melkein identtiset :D mie ostin suuremmalta Tokmannilta sen poistoaineen, en ole vielä kokeillut.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)