5.3.2021

Models Own - Peach Icing, Lilac Icing & Mint Icing -swatches

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.




Models Ownin Icing -kokoelma on julkaistu vuonna 2015, pullot ovat kauniin huurteisia, mutta lakat kuivuvat normaalisti kiiltäväpintaisiksi. Koska merkki on kuopattu, ei heiltä siitä syystä ole uusia tuotteita tullut pariin-kolmeen vuoteen.


Bongasin Lykolta joitain *Models Ownin tuotteita pilkkahinnalla, josta nämä lakatkin tilasin. Valitettavasti yhtäkään näistä ei enää ole myynnissä, muutama geelilakka kyllä löytyy ja muut onkin sitten muuta värikosmetiikkaa kuten meikkivoiteita, huulituotteita jne.






Peach Icing, kynsillä kaksi kerrosta + Dependin huono "pikakuivattaja" päällyslakka, mutta sellaisenaankin lakoissa on kiiltävä pinta, vaikka ei päällyslakkaa laittaisi.

Nätti, persikkainen sävy.






Lilac Icing, kaksi kerrosta ja se samainen Dependin päällyslakka.

Sävy on kynsillä eläväisempi, ehkä hieman tummempi kuin kuva antaa ymmärtää.






Mint Icing, kynsillä pääsääntöisesti kaksi kerrosta, muutamassa kynnessä kolme + Dependin päällyslakka. Kirkas ja nätti mintunvihreä sävy.

Miun aluslakka loppui tämän viimeisen sävyn kohdalla ja siinä ei ole samanlaista tahmeutta pinnassa kuin aiemmassa aluslakassa, joten lakka jäi joistain kohdin kaljuksi ja sitä piti paikkailla.






Dependin Quick & Shine -päällyslakka ei kyllä ole nimensä veroinen, sillä sen kuivumista saa odotella ainakin vartin, ja silloinkin vaarana on saada lakkauksen pintakerrokseen painaumia, kolhuja jne. Nopeus on tietenkin laaja käsite ja moni käsittää sen eri tavalla :D









4 kommenttia:

  1. Wau nää kaikki värit on tosi ihanat ja pirteät! Keväiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näissä on kyllä mukava väripigmentti :) Ja lakathan oli melkein yhtä edullista kuin saippua :D

      Poista
  2. These are pretty colours. I really liked Models Own, pity they don't exist any more :-(

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)