7.3.2022

Boxycharm helmikuu 2022 | be my glam-entine

Helmikuun Boxycharm saapui viime viikon keskiviikkona ja kipaisin sen samointein hakemassa! Tällä kertaa boksi oli paaaljon parempi, mitä tammikuun boksi. 

Mennään itse sisältöön.






Helmikuun Boxycharmin sisältö:


- Saturday Skin | Yuzu Vitamin C Bright Eye Cream (32 $).
- OPV Beauty | Loose Setting Powder (22 $).
- Hipdot | Cenote Pressed Eyeshadow palette (20 $).
- Alleyoop | Multi-Tasker 4-in-1 Makeup Brush (28 $).
- Bali Balm | Pineapple Lip Scrub (23 $).



Arvo: 125 $.





Ensimmäistä kertaa sain Hipdot -merkiltä jotain, nimittäin Cenote -luomiväripaletin! Palettia ei ole kyllä hinnalla pilattu ja heidän sivuillaan paletti on kirjoitushetkellä tarjouksessa, hintaan 13 $.

Cenote paletin värimaailma on saanut inspiraationsa Meksikon maanalaisista uima-altaista/koloista, jotka luonto on itse tehnyt. Kun kuvahakuun pistää Cenote -sanan, ymmärtää kyllä hyvin paletin värimaailman.

Paletissa on matta- ja shimmersävyjä.






Bali Balm on myös uusi merkki miulle Boxycharmissa ja sieltä ei onneksi tullut huulinaamiota, vaan huulikuorinta! Tuoksu todella herkulliselta, ihan kuin joku smoothie. Sisältää mehukasta ananasta, sekä sokeriruokokristalleja, jotka kuorivat huulia. Kosteuttavaa kookosöljyä ja eteerisiä öljyjä; kaneli, appelsiini ja vanilja. 

Kun huomasin listassa kanelin, mietin tuoksun olevan mausteinen, mutta onneksi sitä se ei ole. 
Harmi, että jouduin ottamaan Lushin huulikuorinnan käyttöön, sillä tämän tuoksu on paljon mieluisampi kuin Lushin :D 






Saturday Skin -silmänympärysvoide oli boksiin oma valintani. Sain viimeksi sy-voiteen joulukuussa 2021, tosin se oli sävytetty! Tänä voide menee muiden sy-voiteiden jatkoksi, mutta sinne häntäpäähän, että saan käytettyä jo aiemmin tulleita ensin :D






Loppuun tuotteet, jotka eivät jää itselleni.

Alleyoop meikkisivellin, josta löytyy neljä erilaista sivellintä. Hyvä puoli on se, että kaksi päätä saa kokonaan irti, joten peseminen on helppoa. Koska näille näkyvillä oleville ei ole mitään suojaa, jos ne pyörii meikkilaukussa tai jossain purnukassa. Mutta piiloon menevät pienemmän siveltimet saa pestä yhdessä, sillä niitä ei saa pyöriteltyä irti. Samantyylinen sivellinhässäkkä on Avonillakin, paitsi hieman eri kiinnityksellä. Linkki tuotteeseen, jos haluat kurkata :D





OPVBeauty on tuttu merkki ja tällä kertaa sain irtopuuterin. Voidaan käyttää meikkivoiteen kiinnitykseen tai ihan sellaisenaankin. En jätä tätä itselleni, vaan menee eteenpäin :)






Siinä oli miun versio helmikuun Boxycharmista! Mitä olit mieltä sisällöstä?






4 kommenttia:

  1. Oi miten kiva sisältö! Nyt on ollutkin jaossa aiemmin tulleita tuotteita, mun mielestä kiva juttu! Ei kyllä taideta kukaan saada ikinä samanlaista boxia keskenämme. Nyt samaa oli vaan tuo sivellin joka on ihan höpö höpö...irtopuuteri, huulikuorinta ja paletti olisi ollut mieluisimmat tuotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sivellin ei kyllä ole myöskään mikään hygieenisin, joku kotelomallinen olisi ollit kätevämpi :/

      Poista
  2. Onpa kaunis toi Hipdotin paletti! En tosin itse oo mikään sinisten luomivärisävyjen ylin ystävä, mutta toi iski jotenkin silti silmään :) Bali Balmin huultenkuorinta oli aivan ihana, se tuoksu on huumaavan hyvä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En miekään usein sinistä käytä, mutta eipä taida toista sinistä palettia kokoelmassa olla :D Morphe Mickey & Friends Truth Be Bold -paletissa on myös hieman sinistä, sekä monessa tietty juuri se 1-2 sävyä :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)