27.3.2022

Kevään suosikkeja | Soap & Glory, Avon, NUORI

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.


Katsotaan parin kuukauden tauon jälkeen muutamia tuotelöytöjä, joihin olen tykästynyt!



Aloitetaan *Soap & Gloryn Call of Fruity suihkugeelillä, joka ei ensin ihastuttanut tuoksullaan ollenkaan. Pullon suusta nuuhkaistuani tuoksu ei ollut niin hyvä kuin olisin sen luullut olevan, mutta onneksi korkkasin!

Suihkussa, iholle levitettynä suihkugeeli tuoksuu herkullisen hedelmäiselle. Tuoksussa on mm. appelsiinia, bergamottia, makeaa kirsikkaa, melonia ja myskiä. Sopii hyvin kesäsuihkugeeliksi tai piristämään talvella pimeyden keskelle.

Koostumus on paksuhkoa, joten tämä 500 ml pullo tulee kestämään jonkin aika. Iholle jää myös vieno, hedelmäinen tuoksu tämän käytön jälkeen.


Hinta: 7.49 €/500 ml.





BubbleT *Mango Ice Tea -suihkugeeli on koostumukseltaan geelimäistä ja tuoksu on aikalailla täydellinen mangon makuisen jääteen tuoksu. Tämäkin sopii hyvin tuoksultaan kesään tai piristämään kaamoksen keskellä.

En ollut ihan vakuuttunut tästä sarjasta minikokoisten suihkugeelien osalta, joita käytin joulu-tammikuussa, sillä niiden tuoksut oli aika tympeitä. Mutta ainakin tässä täysikokoisessa tuoksu on täysin eri maata.




Hinta: 5.90 €/200 ml.





Bielenda Fresh Juice -misellivesi on viime vuoden ostos Kosmetik4lessiltä ja tältä merkiltä löytyy myös 45 ml ja 500 ml pakkauskoossa olevia misellivesiä, joista pienin on ainakin muovipussissa.

En ole käyttänyt näitä misellivesiä meikinpoistoon, vaan käytän niihin muita aineita, joten tämä on käytössä yleensä vain iltaisin/aamuisin, kun ihon puhdistuksen jälkeen putsaan kasvopyyhkeestä jääneet nukat kasvoilta. Jättää ihon raikkaaksi ja tuoksuu sitruksiselta.



Hinta: 2.99 €/ 100 ml.





NUORI Supreme Moisture Mask -kasvonaamio, omani on näytekoko. Saatavilla myös Beautiikki -verkokaupasta, kirjoitushetkellä loppuunmyyty.

Tämä kasvonaamio sopii käytettäväksi yönaamiona tai ihan normaalisti päivällä noin 10-15 minuutin ajan, jonka jälkeen huuhdellaan pois.

Kosteuttaa kasvojen ihoa todella hyvin, jonka huomasin ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Itse olen käyttänyt naamiota pois pestävänä ja toimii myös siinä tarkoituksessa erinomaisesti.




Hinta: 75 € /50 ml.





Tätä seuraavaa tuotetta ei taida olla enää saatavilla, mutta esittelen sen kuitenkin!
Anastasia Beverly Hills Dewy Set Setting Spray, joka tuoksuu mangolta ja siitä syystä sen ostinkin :D

Tykkään tämän hienojakoisesta suihkeesta ja tietysti hedelmäinen tuoksu on vaan plussaa, muistaakseni nämä pullot saa kierrettyä auki, joten täyttömahdollisuus on olemassa ja ehkäpä joudun siirtämään Avonin Planet Spa kasvosuihkeen Dermosilin pullosta tähän, koska Dermosilin pullo hieman ruikkii.




Hinta: 16 €/ 30 ml.





Ja kun Avonista tuli puhe, niin seuraava suosikki on Avon Power Stay 16 Hour Shadow Stick, sävy Blushing Pink.

Tätä on helppo levittää sellaisenaan luomille, eikä omasta mielestäni tarvitse välttämättä edes teroitusta (teroitin löytyy kynän toisesta päästä). Jos tekee rajaukset tällä, niin sitten ehkäpä kapeampi ja terävämpi kärki on helpompi :) Mutta luomivärinä levittäminen onnistuu helposti, vaikka kärki on jo pyöreämpi.

Olen tykännyt käyttää tämän sävyn päällä KVD Alchemist Holographic -paletin värejä, lähinnä sävyjä pink ja ultra-violet.




Hinta: riippuu jaksosta, maaliskuussa hinta hieman vajaa 8 €/1.4 g.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)