14.8.2022

Project 2022 - 2023 | One year, 58 products. Toinen päivitys.

Viimeinkin jaksoin kirjoitella päivitystä tähän projektiin :D Tällä kertaa otin kuviin vain ne tuotteet, jotka on vielä korkkaamatta.

Pääset hyppämään tämän projektin introon tästä ja ensimmäiseen päivitykseen täältä.

Hiustuotteita on korkkaamatta yksi, Yves Rocherin hiusnaamio (ja menin sitten tyhmänä korkkaamaan Avonin ison purkin, kun olisin voinut ottaa tämän!). Pitää ehkä vaihtaa nykyinen hiusnaamio tähän, että saisin edes jotain loppumaan tästä projektista.

NYX Professional Makeup HD Studio -luomivärinpohjustaja, tämä tuskin tulee loppumaan projektin aikana, kun en ole korkannut edes tätä ja projektin viimeinen päivitys on kuitenkin helmikuussa :D


Vartalovoiteita on odottamassa kolme kappaletta.

LUSHin Sleepy ja kaksi bubble t:n voidetta, jotka on aika helppo käyttää, kun tuubit on pieniä. LUSHin vartalovoidetta tulen luultavasti käyttämään käsivoiteena öisin.


Käsivoiteita on useampi, vähän joka merkiltä jotain.

Ritualsilta The Ritual of Jing -sarjasta, The Body Shopilta Pink Grapefruit, Yves Rocherilta Melting Orange, essenceltä kosteuttava käsinaamio ja bubble t:ltä lemongrass & green tea -käsivoide.


Ainakin bubble t, YR ja TBS:n käsivoiteet on ohuempia koostumukseltaan, mutta epäilen kuitenkin vahvasti, että näistä en kyllä kaikkia saa käytettyä pois.

Suihkugeeleistä löytyy myös vielä käyteltäviä tuotteita, etenkin LUSHin suihkarit on riittoisia, kun niitä ei paljoa tarvitse.

Yves Rocherilta Melting Orange, The Body Shopilta British Rose ja Pink Grapefruit, Ritualsilta Serendipity -vaahto ja LUSHilta Jolly ja Merry Christmas.


Jolly -suihkugeelejä oli projektissa kaksi, mutta toisen korkkasin käyttöön ja sen tuoksu on kyllä hyvin mausteinen. Sopii siis lähestyvään syksyyn.


Projektista on loppunut tuotteita 31/58.
Seuraava päivitys on sitten marraskuussa ja helmikuussa 2023 on viimeinen seuranta, joka näyttää kuinka monta tuotetta tuli käytettyä loppuun vuoden aikana.

6 kommenttia:

 1. Sultahan on jo loppunut monta tuotetta :) Tosi kiva tapa käyttää matkatuotteita pois, kun onhan näitä jo kertynyt aikamoinen määrä tähän projektiin! Kiva odotella ja katsoa loppuvatko kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitä oli alkujaan kyllä aika paljon tässä projektissa :D Ja alussahan niitä loppui hitaasti ja sitten tuntui, että joka viikko loppui useampi. Nyt on taas vähän hiljentynyt tahti, kun tuotteet on riittoisampia (ja käyttää muita tuotteita eri tuoksuissa samaan aikaan).

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tässä on kyllä ollut kivoja tuotteita ja helppo käyttää loppuun! Suurin osahan oli joulukalentereista tulleita.

   Poista
 3. Tällaisia projektikatsauksia on aina kiva lukea! Ja siis tosi hyvin sulla on tuotteita loppunut :) Toi Yvesin Melting Orange kuulostaa ihan älyttömän hyväntuoksuiselta sarjalta. Melkeen tekisi mieli tilailla tota, kun ainakin toi käsivoide näyttäisi olevan Yvesillä myynnissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Yvesin kausituotteita saa melkeinpä aina seuraavaan sesonkiin asti :D Saa nähdä mitä tänä vuonna tulee.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)