18.1.2023

Lookfantastic Beauty Box | Mystery Bundle

Kaveri vinkkasi Lookfantasticilla olevan mysteeribokseja myynnissä ja setti sisälsi viisi Lookfantastic Beauty Boxia, hintaan 50 € eli 10 €/boksi, lisäksi maksoin vielä toimituskuluja 5 €.

Itse aloitin viime vuonna tilaamaan LF:n Beauty Boxia vasta syyskuussa joten kovinkaan suuri mahdollisuus ei ollut saada ainakaan viittä täysin samaa ja viidestä boksista kaksi oli tullut miulle jo ennestään. Veikkaan tämän setin olevan aika mälsä, jos on tilannut koko vuoden ajan jo boksia :D



helmikuu


Ensimmäinen boksi on helmikuulta, joka sisälsi seuraavat tuotteet:

Bybi Clarity Cleanser, 20 ml.
Glov Heart Makeup Remover Pads (2 kpl).
Beauty Pro Foot Mask.
Balance Me Vitamin C Eye Serum, 5 ml.
Pixi Glow Tonic, 15 ml.
Lottie London Ombre Blush.
Dr. Botanicals Rescue Butter, 50 ml.



Laaja skaala erilaista ihonhoitoa ripauksella yhdellä meikkituotteella ja ihonhoitovälineellä, miun mielestä aika hyvä kokonaisuus, ehkä jopa parempi kuin nuo syys/lokakuun.



kesäkuu


Kesäkuun boksi:

Disciple What Spot? Dots.
Nuxe Very Rose Micellar Water, 100 ml.
Bubble T Watermelon Body Scrub, 100 ml.
Gatineau Radiance Gommage, 15 ml.
Eyeko Brow Gel, Clear 4 ml.
Lottie London Power Foil Golden Hour.


Tykkäsin myös tästä boksista, pari värikosmetiikkaa ja sitten ihonhoitoa. Plussaa muutamasta isosta tuotteesta, jotka vähän tasapainottaa sisältöä ja boksi ei ole täynnä pientä tuubia ja purkkia.



elokuu


Elokuun boksi:

Medik8 Hydr8 B5 Intense, 8 ml.
Philip Kingsley Elasticizer Sachet.
Glov Jade Green Gua Sha.
Sachajuan Ocean Mist Volume Shampoo, 30 ml.
Nailberry -kynsilakka, sävyssä Candy Floss.
The Balm Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick.



Jee, kynsilakka! Tässäkin mukana pari värikosmetiikkatuotetta ja ihonhoitoväline eli Gua Sha josta en niin pahemmin välitä :D Sachajuanin shampoota testaan mielelläni, olen ehkä aiemmin kyseisen merkin jotain shampoota kokeillutkin.


syyskuu



Ja seuraavat boksit onkin sitten syyskuun ja lokakuun, jotka on nähty jo blogissa. Sisältökin oli tismalleen sama kummassakin, vaikka variaatioita oli liikkeellä ainakin briteissä.

Pääset syyskuun boksiin tästä ja lokakuun boksiin tästä.


Syyskuun boksista tulleen shampoon ja hoitoaineen käytin vasta loppuun, tykkäsin niistä, joten jätin tämä tuplakappaleet itselleni käyttöön :) Pieni miinus tosin kierrekorkista, flippikorkillinen tarkaisu olisi käytännöllisempi.


lokakuu




Pistin ylimääräiset tuotteet bokseista sekoituksina myyntiin huuto.netin puolelle :)

















2 kommenttia:

  1. Minäkin tilasin tämän mysteerilaatikkosetin ja sain tismalleen samat tuotteet. Minusta tosi kiva kokonaisuus hintaan nähden, kun en ole vakitilaaja. Tykkään, että laatikoissa on hyviä käyttötuotteita ihonhoidon ja hiusten saralla. Laatikotkin on kivan tukevia ja voi käyttää uudestaan säilytyksessä tai lahjapakettina. Ainoastaan tuo guasha oli mielestäni turhake ja meikinpoistolaput lähtee eteenpäin kavereille, kun minulla niitä jo on tarpeeksi. Pari muista tuotteista tuli mulle Glossyboxin joulukalenterista, mutta eiköhän tuplakappaleetkin saada joskus käyttöön. Ostaisin kyllä vastaisuudessakin mysteerisetin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä hyvä setti, jos ei ole ennestään jo viime vuoden puolella bokseja tilaillut! Gua Sha tuli miulle yhdestä joulukalenterista, en jättänyt sitä itselleni enkä tarvitse kyllä tästäkään tullutta :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)