12.7.2023

Lookfantastic Beauty Box | Heinäkuu 2023 "Beat the HEAT"

Heinäkuun Lookfantastic Beauty Box kantaa teemaa Beat the HEAT ja se sisälsi seitsemän tuotetta, josta yksi on täysikokoinen.

Boksi tuli jälleen kerran yllättävän nopeasti, mistä plussaa :)





Avant Skincare Reconstructing Keratin Complex Ultra Shine Hair Cream, 25 ml.

Vanha kunnon Avant! Näitä tupsahtelee aika monestakin boksista ja hintaahan näillä on aika reilusti (77.95 €/100 ml). Usein tosin saa ihonhoitotuotteita, mutta nyt tuli hiuksille jotain testattavaa. Tuoksuu kyllä voimakkaasti pakkauksen ulkopuollekin.

Hiusten pituuksiin levitettävä voide, joka auttaa mm. hiusten sähköisyyteen ja kaksihaaraisiin. Ei ole mikään jättikokoinen pakkaus, mutta varmasti saa useamman käyttökerran tästäkin, sillä käyttömäärä on noin saksanpähkinän kokoinen nokare.





This Works Morning Expert Wake-Up Spray, 10ml (täysikokoinen 17.45 €/35 ml).


Näitä suihkeita ei olekaan tullut pitkään aikaan, mutta nyt sitten tupsahti! Suihke lupaa virkistää aisteja heti herättyä tai esim. opiskelujen aikana. Voidaan käyttää iholle, huonetuoksuna tai vaatteisiin (ei sovellu silkille).

Tuoksussa on piparminttua, laventelia ja rosmariinia. Näin pullosta nuuhkittuna tuoksuu laventeli, mutta ei kyllä mitenkään voimakkaasti.




First Aid Beauty Facial Radiance -laput, 10 kpl (18.95 €/28 kpl tai 34.95 €/60 kpl).


Näitä lappusia tuli aikoinaan Boxycharmin kautta, joten kiva päästä taas käyttämään. Sopii päivittäiseen käyttöön, parantavat ihon kirkkautta, pienentää ihohuokosia ja vähentää juonteita.

Sisältää happoja, joten aurinkosuojan käyttö on suositeltavaa näiden käytön aikana ja noin viikko käytön jälkeen.




Lottie London Translucent Loose Setting Powder, 5 g (8.45 €/15 g).

Kiinnityspuuteri, joka sulautuu ihoon ehkäisten kiiltoa ja pienentää näkyviä ihohuokosia. Väriltään tämä on valkoista, mutta muuttuu iholla huomaamattomaksi. Harvoin tulee irtopuutereita käytettyä, mutta tämän voisin testata!





Lancôme Idole Eau de Parfum ei ollut varsinainen tuote boksissa, vaan oli ylimääräinen ekstra. 
Kiva kuitenkin saada näitä tuoksunäytteitä toisinaan, niitä kun harvemmin enää mistään saa. Ja ei ole ampulliversio roiskuvalla korkilla, vaan on ihan oikea suihkepullonäyte.





brushworks Powder Puff Duo, 2 kpl 6.95 €.

Kaksi meikkisientä, toinen suurempi ja toinen pienempi. Soveltuu hyvin mm. irtopuuterien levitykseen. Itselläni ei ole näille käyttöä, joten pistän eteenpäin.





Aveeno Skin Relief Body Oil, 200ml (10.45 €).

Itselläni ei ole kuiva iho, joten pistän tämän vartaloöljysuihkeen eteenpäin. 

Suihkeesta löytyy jojoba- ja kauraöljyä, suihkutetaan iholle 2 x päivässä ja hierotaan iholle. Varottava suihkuttelemasta lattialle, sillä saattaa liukastaa lattiaa.






Tällä kertaa sisältö oli aika ihonhoitopainotteinen + yksi meikkituote. Muutama tuote lähtee eteenpäin; Aveeno ja brushworks, mutta muut tulen varmaan käyttämään itse jossain vaiheessa. FABin lappuset korkkaan ehkä vasta syksymmällä, kun aurinko häviää näiltä korkeuksilta näkymästä :D











6 kommenttia:

  1. Ai Avantilla on hiustenhoitotuotteitakin, en edes tiennyt :D Noi First Aid Beautyn laput on mun suosikkeja vastaavista tuotteista, just muutama viikko sitten korkkasin uuden purnukan noita ja ai että ne on hyviä<3 Aveenon tuotteista oon itse tykännyt tosi paljon, mutta tollaselle öljysuihkeelle ei ehkä itselläkään olisi käyttöä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kyllä pahemmin Avantin hiusjuttuihin tullut törmättyä! Ja pakkauksetkin on melkein samanlaisia, niin pitää aina tihrustaa tarkkaan :D

      Poista
  2. Lottie Londonin puuteri on hyvä, taisi tulla Glossyboxin joulukalenterissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistin puuterin jo jemmaan odottelemaan, että edellinen loppuu :)

      Poista
  3. Mielenkiintoista taas lukea boksipostausta. Ihan ok käyttistuotteita, mutta mielestäni melko tylsä boksi, kun suurin osa tuotteista on aika pieniä, eikä minullakaan olisi käyttöä puuterivipoille. Tuoksut ja Avantin hiusjuttu oli minusta kivoimmat ja toki puuteri, mutta sehän minulta jo löytyykin ennestään jemmoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, LF:n bokseista kyllä ei kovin usein täysikokoisia tuotteita tule :D Suurin osahan on näitä deluxe kokoisia tuotteita. Toisaalta ihan kiva, kun Boxycharmista tuli aina se viisi kappaletta täysikokoista.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)