3.7.2023

Loppuneet | Kesäkuu 2023

Viimeinen päivä seitsemän putken työviikosta taputeltu, joten nyt jos kirjoittaisi viimein nämä loppuneet pois alta :D



Avon Encanto Charming - suihkugeeli, kivan tuoksuinen suihkugeeli. Tässä oli tuoksuna karhunvatukka ja myski, hieman hajuvesimäinen tuoksu joka jäi hetkeksi ihollekin. Tykkäsin!

Rituals... The Ritual of Mehr -suihkugeeli, yhä Ritualsin paras tuoksu. Ei moittimista.

Origins Ginger Burst Savory Body Wash, tässä oli miun makuun vähän mälsä tuoksu iholla. Saman sarjan vartalovoide oli paremman tuoksuinen iholla, kuin tämä suihkugeeli suihkussa. Yleensä se on toisin päin.

Yves Rocher Lavender suihkugeelitiiviste, riittoisa, vaahtosi hyvin ja tuoksuna oli laventeli. Kyllä tämän käytti pois, mutta se mango on kyllä näistä parhain tuoksultaan.

Avon Naturals Vitamin Complex -hiusnaamio. Näitä on tullut käytettyä vuosien aikaan useampia, ei ehkä ihan täyteläisin ja hoitavin naamio, mutta menee itselläni oikein hyvin. Syväpuhdistavan kanssa käytettynä vaatii esim. hiusöljyä vielä lisäksi (ainakin itselläni).




Indy Beauty Cleansing Balm, tönkkö puhdistusbalm joka puhdisti kyllä kasvot hyvin! En ole ikinä merkistä kuullut, enkä varmaan olisi ilman joulukalenteria tätä koskaan ostanut. Hintakaan ei kovin päätä huimaava ole 14.90 €/100 ml.

Clarins Gentle renewing Cleansing mousse. Tässä oli pehmeääkin pehmeämpi vaahto, mutta tuoksu ei ollut pehmeää nähnytkään :O Todella maskuliininen tuoksu, joka suoranaisesti yllätti, kun en odottanut tämän tuoksuvan lainkaan. Vaahdon tuoksu jäi jopa kasvoille tuoksumaan. Ei tullut miusta tämän fani.

Gunry Facial Cleansing Wipes Aloe Vera. Kivan tuoksuisia ja kosteita, poistivat kasvoilta hyvin myös aurinkovoiteen.

The Ritual of Namaste Cleansing Wipes, nämä oli hieman kuivakoita liinoja. Ei mitenkään erikoisia, eivät olisi omalla ostoslistallani jos Ritualsia olisin ostamassa.




Briogeo Farewell Frizz leave-in conditioning spray, tätäkin olen joskus aiemmin käyttänyt. Tämä reilunkokoinen deluxe näyte tuli muistaakseni NOBEn tilauksessa ja aika pitkään nämäkin koot kestää. Miulta löytyy vielä toinen samanlainen + isompi koko :D Kun suihke ei jaksa tuotetta enää pumpata, on aine sen verran nestemäistä, että loput saa valutettua kämmenelle. Tää on miun mielestä sellaista maitomaista koostumukseltaan.

Revox Retinol Eye contour Gel, tässä oli mukana kultahippusia. En kyllä itse niitä sy-alueelta huomannut, eli kait ne hajosi levittäessä sen verran pieneksi. Voisi sanoa, että ihan ok tuote.

Oriflame Dream Cream - käsivoide, ohut käsivoide joka imeytyi nopeasti mutta ei kyllä kosteuttanut kovinkaan hyvin, näin keväällä/kesällä käytettynä oikein hyvä.

Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream, jälleen kerran yksi käytettynä pois. Kuten aiemminkin sanottu, hyvin voimakas tuoksu joka tarttuu myös vaatteisiin. Käytän mieluummin suihkutuotteena tai tuoksusuihkeena.

The Body Shop Shea hand balm, täyteläinen balm. Kosteutti hyvin ja oli yllättävän riittoisa tämä pienikin tuubi. Jos haluat tuhdimpaa käsivoidetta juurikin The Body Shopin valikoimasta, kannattaa kokeilla tämä balm -muoto.

three ships Dew Drops seerumi, vähän jellymäinen koostumus. Tätäkin oli kiva kokeilla! Voisin ostaa täysikokoisena (hinta noin 38 $), jos saisi EU -alueelta. Tämä tuli IPSY Bagin mukana. 5 ml seerumi ei kuulosta isolta määrältä, mutta tämä kesti aamuin illoin käytettynä noin 12 päivää ja saatoin toisinaan käyttää reiluummin.

Holika Holika Aloe Soothing Gel, tämä oli mukana reissussa ja siellä kyllä pääsi käyttöön paremmin kuin hyvin :D Käytin kasvoille, vartalolle ja hiuksiin. Tätä käytin noin pari viikkoa ja ostin Normalista uuden tilalle.



Saborino 1 minute mask, nämä naamiot jos eivät saaneet hereille, niin ei sitten mikään! Näissä on minttua, joka tuoksuu kyllä todella voimakkaasti ja ihan alkoi käydä silmiinkin. Ei kyllä olleet mitään suosikkejani nämä naamiot. Vaikutusaika vain 60 sekuntia, mutta käytin ihan pidempiäkin aikoja. Eivät olleet kuivia, eivätkä mitään superkosteita, juuri soppivia.

Lumene Balancing Sheet Mask. Tämä tarttui matkaan Prismasta, kun siellä oli Lumenea tarjouksessa. Tönkkö kangas, joka ei istunut hyvin, en ostaisi uudelleen.

Dermosil Citrus Ginger - käsisaippua, tätä voisin ostaa uudelleenkin, mutta taisi olla kausituote. Selkeästi erottaa inkiväärin tuoksun sitruksen seasta.

Avon Footworks Odour Control spray, hyvä jalkasuihke. Raikasti kivasti jalkoja (näillä helteillä sen nanosekunnin ajan) ja voisin ostaa uudelleenkin. Tässä ei ollut mitään erikoista tuoksua, vain raaka-aineiden tuoksu.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)