1.11.2023

Loppuneet | Lokakuu 2023

Marraskuu (!) aloitetaan käymällä läpi lokakuun loppuneet tuotteet. Tällä kertaa aloitetaan postaus jollakin muulla kuin sheet maskeilla :D



Earth Harbor Aurora Superfood Luminance Ampoule. Tätä käytin yövoiteen sekaan sekoitettuna 2-4 tippaa. Tämä oli myös miun Project Boxycharmissa, johon tämän otin mukaan 5.3.2022 ja kesti melkein 1.5 vuotta käytössä! Tämä oli kyllä kauniin vihertävän väristä, kun pullo oli täysi, loppua kohden väri haaleni kun nestekin väheni. Ei tule kyllä ikävä.

Avon Anew Hydra Pro Vita-D Water Cream. Tämä voide sopii niin päivä- kuin yövoiteeksikin ja käytin tätä lähinnä yövoiteen tapaan, pari kertaa taisin laittaa aamulla. Kivan kevyt voide ja harkitsen kyllä, että ostasin uudelleen. 

The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask. Tämän käytön kyllä huomaa, kasvojen iho näyttää kosteutetulta ja jotenkin täyteläisemmältä. Itse huomaan eron silloin, kun edellisestä käyttökerrasta on kulunut aikaa. Nämä pienetkin pakkaukset on yllättävän riittoisia, ainakin tämmöisessä geelimäisessä naamiossa, käytin tästä ehkä 9-10 kertaa.

Christophe Robin Cleansing Purifying Hair Scrub. Oikein hyvä hiuspohjakuorinta, vähän tujumpi (merellisempi) tuoksu kuin mitä Dermosilin vastaavassa. Mutta koska Dermosil ajaa myös asiansa, en ehkä tätä ostaisi.



Avon Senses Cashmere Touch -käsisaippua, muistaakseni tätä sarjaa olen käyttänyt aiemminkin. Tästä löytyy siis magnolia ja vanilja, eli kukkaista tuoksua. Ihan perus käsisaippuaa, ei tarjoa mitään ihmeellistä.

The Body Shop Adriatic Peony, onkohan tätä sarjaa enää myynnissä? Itse en oikein ole kukkaistuoksujen ylin ystävä, mutta tässä tuoksu oli kiva ja jäi tuoksumaan myös suihkun jälkeen iholle. Koostumus oli juoksevaa, mutta ei geelimäistä. Tässä näkyy muuten vanha pullomuoto, kun vertaa vieressä oleviin moringa -sarjan hiustuotteisiin.

The Body Shop Moringa - hoitoaine. Tästä tuoksusta tulee mieleen YR:n kamomilla -sarja, jota kyllä käyttää, mutta ei ole suosikkini. Tuoksu oli tässä ainoa mälsä asia, mutta muuten toimi hoitoaineena hyvin.

The Body Shop Moringa - shampoo. Sama tässäkin, kun samaa sarjaa on. Shampoona omille hiuksille hyvä, mutta tuoksusta en tykkää.

bubble t watermelon -vartalokuorinta, Instagramin puolella mainitsinkin jo, että merkki ei kyllä vakuuta ainakaan tuoksuillaan. Ostin viime vuonna heidän joulukalenterin ja oikeastaan ainoat tuotteet jotka tuoksuivat edes jotenkuten oli suihkugeelit ja olen pari täysikokoista suihkugeeliä heiltä ostanutkin, jotka tuoksuvat sille mille luvataan. Tässä vartalokuorinnassa oli tuoksua, mutta se ei kyllä ollut vesimelonia nähnytkään :D Jokin pieni, makeahko tuoksu erottui, en ostaisi itse.




Dewytree Vitamin melting- chou sheet mask. Oikein kostea naamio ja oli muistaakseni aika ohutkin, hyvä myös asettavuudeltaan kasvoille.

Oriflame Love Nature Vitality sheet mask. Nämä Oriflamen naamiot on ihan hyviä, mutta ei niin hyvä istuvuus kuin Garnierin naamioissa, mutta ei huonoja nämäkään :D

Garnier SkinActive Moisture Bomb sheet mask. Oikein hyviä yhä nämä naamiot, eivät ole muuttuneet tällä välin! Paras hinta taitaa olla Normalissa (1.90 €/kpl).

Garnier SkinActive Hydra Bomb sheet mask. Ja tämäkin samaa linjaa, oikein hyvä naamio.

LuLuLun Pure Moist Sheet Mask 7 -pack. Näitä ostin viime vuoden I Love Me -messujen aikaan, kun olivat hyvässä tarjouksessa. Vaatii jonkun verran leikkaamista, kun naamiot on aika pieniä, eikä siksi istu kasvoille nätisti. Tämä oli viimeinen 7 -pack, mutta yhden kuukauden monipakkaus vielä löytyy. En kyllä haksahda näihin uudelleen.



Colourpop Colour Stix. Tätä en ole listannut loppuneisiin, mutta vilautan sen kuitenkin täällä. Tätä kokeilin kaksi kertaa ja se riitti. On todella kuiva luomivärikynä, joka jättää luomet kuivannäköisiksi ja tuntuisiksi. Kuin aavikko, joka on halkeillut kuivuudesta. En tiedä onko ollut jo tullessaan kuiva, vai onko koostumus vain tämmöistä. Ei jatkoon. Tuli viime vuoden Black Friday mysteeriboksissa.

Avon Eve Prive EdP, 10 ml. Tuoksunuotteina: punainen omena, jasmiinin terälehdet, vaalea myskisointu. Veikkaan, että tuo myski herätti kiinnostukseni ja tilasin tätä itse asiassa toisenkin pullon, vahingossa tosin :D Ei tämä nyt niin hyvä tuoksu ollut, että olisin sen toisenkin korkannut, vaan pistin eteenpäin.

Sol De Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 62 vartalo- ja hiussuihke. No se monien hehkuttama tuoksu tai no, se vartalovoide kyllä taisi olla se hehkutettu, mutta tässä samaisessa tuoksussa. Käytin lähinnä hiustuoksuna ja tuoksu tulvahti toisinaan nenään, kyllä ehkä mieluiten käytän näitä tuoksumuodossa (tai suihkugeelinä), kuin esim. voiteena.




















2 kommenttia:

  1. Oo mahtavaa, että oot saanut ton Earth Harborin loppumaan! Kauan se kestikin, tollasia ikuisuustuotteita itselläkään ei yleensä tule kyllä jälkikäteen ikävä :D TBS:n Moringa-sarja ei oo tuoksun puolesta munkaan suosikki, mutta noita hiustenhoitotuotteita en oo tosta sarjasta kokeillut. En muistaakseni TBS:n hiustuotteista oo käyttänyt kuin mansikkaa ja banaania, enkä itse asiassa edes tiedä mitä kaikkia eri hiussarjoja heillä tällä hetkellä on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Earth Harbor kyllä kesti iäisyyden! Vaikka eihän sitä tullut joka päivä käytettyä, mutta aika riittoisa noinkin pieni pullo on :D

      TBS:n Moringaa tulee aina joulukalenterista, josta nämäkin oli tullut, itse en ostaisi (tai ei olisi ensimmäisenä ostoslistalla). Mansikka ja banaani tulee itselläkin hiussarjoista mieleen ekana, sitten on vielä se inkivääri (miulla on sen sarjan hiuspohjakuorinta).

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)