31.1.2024

Sekalaisia lakkauksia, osa 8 | random nails, part 8

Pieni lakkakimara satunnaisista lakkauksista, joiden kohdalla olen päättänyt, että en tee niin sanotusti erillistä, yksittäistä postausta.



Ensimmäisenä OPI Big Apple Red ja Depend Memories For Life.

Muistaakseni OPIa kynsillä kaksi kerrosta ja Dependiä yksi. 




PolishPickUp -tilauksesta, jonka tein syyskuussa, pääsi kynsille KBShimmerin Take The Stairs. Todella vaikea kuvattava ainakin pimeän aikaan, kun lakka itsessään on jo tumma.

Kynsillä kolme kerrosta. Musta lakkapohja, jossa mukana erivärisiä flakielastuja. Tässä lakkapohja saattaa olla ehkä crelly, sillä ei ole ihan läpikuultava, mutta ei täysin peittäväkään, siksi vaati aikalailla sen kolme kerrosta peittääkseen. Toimisi kyllä myös jonkun mustan lakan päällä, jos ei halua kerrostella :)





Mavalan Dream, jonka päälle lakkasin yhden kerroksen Barry M Pacific Flamea, molemmat lakat on osana miun erittäin hidasta lakkaprojektia :D

Yllättävän hyvin tuo Barry M sulautui Mavalan päälle, vaikka siinä on vähän sellainen rusehtava vivahde!




Tämä KBShimmer on lakattu kynsille jo vuosi sitten! :D

Kyseessä on Mask Me Again (R), jota luultavasti kynsillä ainakin kaksi kerrosta. Kyseessä on siis heijastavaa pigmenttiä sisältävä lakka, joka nimensä mukaisesti heijastaa valoa (vähän kuin heijastin).

Nämä heijastavat lakat on oman kokemuksen mukaan aika jämäköitä koostumukseltaan ja nytkin kun pulloa pyörittelin, lakka aika hitaahkosti pullossa liikkui. Joten toisinaan saattaa peittää jo yhdelläkin kerroksella.



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)