28.6.2015

1. bm International Oy - #Lahtimiitti2015

Hellurei!

Piipahdin eilen (27.6) Lahdessa, sillä siellä oli miitti, niin kauneus- kuin kynsiharrastajillekin. Postauksia tulee luultavasti neljä ja ne ilmestyy joka toinen päivä.

bm International Oy (Rautatienkatu 16, Lahti) on se paikka, jonka kautta kulkee mm. Sokoksiin OPIn lakat. Nettiostajille Kauneudenkauppa tarjoaa virtuaalista shoppailua eli tilaukset otetaan vastaan ja pakataan samassa osoitteessa.

Liikkeessä tehdään myös minimaneja, hiustenleikkuutta, meikkausta jne. En ole itse jotenkaan sisäistänyt sitä, että on siellä muutakin toimintaa kuin vain kynsilakat, mutta kun sen näki livenä, niin asia valkesi paremmin. :D


Ihmeteltävää riitti ja kaikki taisi poistua iloisin mielin, ostoskassi kädessä (myös minä).

Meille esiteltiin uusia jo julkaistuja kokoelmia, Avojuice pullojen muuttunutta ulkoasua, joita muuten on jo nähtävillä esim. Kauneudenkaupan verkkosivuilla sekä saimme testailla ja kokeilla lakkoja.

Näimme myös Venice - kokoelmasta katsauksen, joka on hieman poikkeava väriloistollaan muista syksykokoelmista. Kokoelma sisältää peruslakkojen lisäksi kolme Limited Edition lakkaa. Beauty Geekiltä löytyy swatchit, sekä vertailut muihin vastaaviin sävyihin.Hawaii

Brights

Uudet Avojuice pullot

OPIlla on myös Infinite Shine -sarja, joka lupaa jopa 10 päivän kestoa ja värejäkin löytyy varmasti jokaiselle, tällä hetkellä sävyjä on 30. Näitä olisi mukava joskus testata, sillä miulla ei yleensä kestä tämmöiset lakat kuin 1-2 päivää hyvänä, jonka jälkeen ne lohkeilee ja palasia lähtee pois.

Sävyjäkin löytyy laajasti, joten miksipä ei ;)

Uudet Color Paintsit
Erilaisia settejäkin oli saatavilla niin Avojuiceista, lakoista kuin hoitolakoista.
Jos Lahdessa piipahdatte, niin kannattaa käydä kurkkaamassa livenä :)Kiitos bm Internationalille tästä mahtavasta kokemuksesta!
10 kommenttia:

 1. WOW! varmasti ollut kaikkea ihanaa hypisteltävää , haalintapostausta innolla odottaen ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellä kyllä riitti ihmeteltävää ;) Ostospostaus tulee olemaan pieni ja ytimekäs :D

   Poista
 2. Kivalta näytti ja tilasinki hiljattain ekaa kertaa tuolta kun opi sheer tints minilakka oli tarjouksessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kiva henkilökunta ja upeat tilat :) Siellä se taika tapahtuu :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin oli :3 Mälsää, kun Joensuussa ei ole mitään :D

   Poista
 4. Siis tuleeko Kicksiinkin nykyään OPI:t tuolta? Mulle sanottiin joskus, että Kicksiin tulee lakat Ruotsista, minkä takia siellä on uudet kokoelmat nopeammin kuin muissa kivijalkakaupoissa, jotka saavat maahantuojan kautta OPI:t.
  Tuo paikka on kyllä ihana, kerrankin saan olla onnekas kun asun ihan Lahden vieressä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm.... Mie olen aina niin olettanut, toki Kicks on ruotsalainen firma, että ne kyllä voisi tullakin ruotsista (muutan tuon kohdan sieltä, kun en ole varma). Sokoksiin tulee ainakin todella hitaasti jos ollenkaan (ainakin tänne Joensuuhun) ja ne sijoittelut on jotain ihan käsittämätöntä, kun saa etsiä missä ne on -_-

   Poista
 5. Ooh, niin paljon OPIa<3 Noi käsirasvat on ihania! Täytyiski taas tilata niitä lisää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Siellä oli kiva kierrellä ja hypistellä :D
   Mie toivon, että noiden pienien pullojen kanssa ei tule hajoamisongelmaa, sillä se on hieman kovempaa materiaalia ja yksi Harlowilta tilattu pamahti reunasaumoista rikki..

   Poista

Kommentointi on sallittua :)