17.6.2015

Mitä teen? Missä meen?

Otetaanpas pitkästä aikaa katsaus siihen, että mitä teen ja missä menen :) Eli sekavaa höpinää tulossa ja paljon.


Sain pari viikkoa sitten soiton TE-toimistosta ja sieltä kyselivät kuulumisia, sekä sain selvyyttä siihen, miksi kaupungilta ei kukaan soittanut vaikka piti (rahat oli loppu ja niillä oli tuumaustauko), tarkoituksena oli siis päästä kaupungille harjoitteluun. Hassua sinänsä, kun ovat aina sanoneet, että kaupungille ei kannata hakea, kun ei siellä työllisty ja nyt ne sitten väkisin haluaa miut sinne :D

Puhelun lopussa oli hiljaista ja kysyi hieman varoen, että etkös sie täytä 25 vuotta. No täytänhän mie ja näin minut siirretään oikeesti aikuisten puolelle eli en asioi enää nuorten puolella vaan saan uudet ihmiset "tiimiin". Ja puhelun lopuksi "jos ne ei sieltä 2-3 kuukauden aikana soita, niin ne on unohtanut".

Jos miulle soittaa 8-10 välillä ei keskittymiskykyni ole mitä parhain. Alla olevassa kuvassa oleva lappu, on sellainen, että en tiedä oliko se sovittu tuon TE-toimiston puhelun aikana vai onko tämä muu juttu, sillä henkilö on ainakin eri mikä puhelimessa sanottiin. No, se selviää ensi kuun alussa. Ja perinteisesti lapussa on kaksi samaa osoitetta, kerros on vaan eri, täytyy arpoa kumpaan menen.

Kävin työttömien terveystarkastuksessa. Hienoa tässä oli se, että kävelin tunnin turhaan vain kääntyäkseni Siilaiselta infon kautta takaisin. Se paikka olikin keskustassa. Etsin TUNNIN (!!!) sen hoitajan numeroa, joka meni sitten Rantakylän terveysasemalle, hoitaja joka vastasi ei ollut kuullutkaan sen nimisestä hoitajasta, ei löytänyt sen puhelinnumeroa kunnes sanoin henkilötunnuksen ja se sai pengottua sen tiedon, mihin olin menossa. Laittoi sille soittopyynnön ja vartin päästä se oikea henkilö sitten soittikin. Saatoin hieman valittaa tietokatkoksesta niin puhelimessa kuin siellä "tarkastuksessakin". En tiedä onko ne saanut jo nettivarauksen puolella niitä tietoja muutettua, semmoisen kuvan sain, että tietojen muuttamisessa saattaa kestää ja kestää...

Ekan kerran elämäni aikana koin myös verikokeen ottamisen. En ole ikinä käynyt :D Onneksi otti vain yhden putken ja katsoin kiltisti muualle (miusta ei hoitajaa tulisi). Hämmästyttävintä oli se, että arvot oli sallittujen arvojen sisällä, en olisi ikinä uskonut. Rauta-arvot on aina olleet vähän niin ja näin, mutta ei nyt.

Lähete fysioterapiaan, soitan sinne vasta, kun käyn tuolla ekan kuvan tapaamisessa, sillä en tiedä mitä siellä tapahtuu.

Eilen tuli tieto, että Joensuun pääposti loppuu keskustasta :/ Suurin veikkaukseni on, että S-ryhmä ottaa asian riesakseen, sillä keskustassa ei ole yhtään Postin toimipistettä ja sitten saisi paketit noutaa 45 -60 min. kävelymatkan päästä, jotkut verkkokaupat kun ei tunne vielä matkahuoltoa tai pakettiautomattia. Tulee jollekin ebay -ostokselle enemmän kiukkua, kun joutuisi sen hakemaan toiselta puolen kaupunkia, samoin allekirjoitettavat lähetykset ja maksikirjeet.

Kiukkusin eilen, kun olisin voinut keskustassa käydessäni hakea paketin, mutta kun saapumisilmoitusta ei tule tekstarina, vaan paperiversiona. Huomasin seurannasta vasta 18.50, että paketti olisi ollut ennen kolmea jo noudettavissa.. Eikä puhelimeni pyöritä sähköpostia, että siitä olisi voinut katsoa. No, käyn sen tänään, kun äsken tuli lappu.

En ole koskaan tilannut mitään lehteä. Nyt oli se fiilis, että on aika ja löysin kivan tarjouksenkin, tosin kun tilaus loppuu, niin tietää ainakin mistä firmasta soitetaan :D

Olen ollut lakkahuuruissa pari päivää ja valmistellut viikonlopulle pientä arvontaa. Yritän myös siirtyä nykyaikaan lomakkeen muodossa, mutta arvontaan on tulossa myös video. Tässä on osallistujilla kaikki keinot sallittu! Arvonta ilmestyy, jos hyvin menee, heti kun vuorokausi vaihtuu sunnuntaiksi.

Käytiin apteekissa ja huomasin, että Histeciä saa yhden rasian ilman reseptiä, joten otin sen.. öhm testiin? Meillä syö tällä hetkellä kaikki tätä, joten kokeilen tuon 14 päivän ajan, onko sillä mitään vaikutusta tähän vasomotoriseen nuhaan. Mitään parannuskeinoa siihen ei ole, mutta jos nenän niistäminen hieman rauhoittuisi, eikä tarvitsisi koko ajan ulkona niiskuttaa ympäri vuoden.

Ja viimeisenä; Joensuuhun saapuu elokuussa Essenceä lisää, eli valikoima täydentyy kahteen metriin :)
2 kommenttia:

 1. No ei oo sullakaan helppoa ollu .. * PIIIP *!
  Postin lopettamisesta juu taas vaihteeksi uutisoitiin .. saas nähä , kauanko toi meiän kaupan toimipiste toimii , vai saako peräti jäädä ... mullakin lojuu yks tilaus postissa , kun VAHINGOSSA poistin viestin , eikä uutta tullut , koitan hakee huomenna tolla seurannalla ... JOS ENÄÄ LÖYTYYKÄÄN ... voihan POSTI :(!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin sanoa, että hieman ärsytti kävellä sinne Siilaiselle ja saada infotädiltä tieto, että se onkin keskustassa. Toivottavasti en ole ainoa, joka samaan "lankaan" on mennyt, kun ajanvarauksessakin se paikan nimi taisi lukea kolmesti, mutta sekään ei auta yhtään, kun on väärä :D

   Postissa on se hyvä puoli, että sillä seurantakoodilla saa sen paketin, ei ole pakko olla viesti (ja seurantakoodilla voi kurkata vieläkö se siellä on).

   Poista

Kommentointi on sallittua :)