11.6.2015

Can U Spot Me?

Haa, löysinpäs Can U Spot Me?:stä niitä täpliäkin! Ilmeisesti kaikki on linnoittautuneet ovelasti keskelle, kun pulloa pyörittelemällä niitä ei löydä.

Polish Me Sillyn lakkoja löytyy ainakin heidän Etsystä ja Hypnotic Polishilta.


Pohjalla Sally Hansenin White Out x 2 ja sen kuorrutin kerroksella Can U Spot Me?:tä.Blogin fb-sivulla on jo 90 tykkääjää, huikeaa! :3


Huomenna on tulossa Essence hyllyn täydennystä Joensuun Carlsonille, joten sinne sitten ostoksille (minäkin aion käydä, mutta en itselleni ;).

12 kommenttia:

 1. Oivoivoi , onpas ihanan näköinen lakka <3! Niin helppo miellyttää meikäläista .. yks kuvio ja oon ihan , että AAH ja OOh :.. hahaha .. mä todella toivon , että meidän tokmannille tulee ESSENCE myyntiin !!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :'D Mie en aluksi syttynyt näille täplälakoille, mutta tässä niitä ei ole niin paljoa, että tulisi koko ajan kynsille (2/10 tällä kertaa sai täplän). Essence-mies tekee kovaa työtä ja aika hyvin se on alkanut jo valloittamaan suomea :)

   Poista
  2. Kävin eilen itiksen tokmannilla,jossa jäljellä essence lakoista vain muutama.Ei sytyttäny toivotaan et tulee pian lisää =)
   Muutenki kiva jos laajenee valikoima

   Poista
  3. Joo, sinne on täydennystä tulossa ja veikkaan, että etelään tulee pian se toinenkin puolisko, kun menekkiä (ja porukkaa) on hieman enemmän :D

   Poista
 2. Onpa ihana lakka! Tosi pirtsakka, ja nuo pantterpilkut tuo kivan lisän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polish Me Sillyllä on kivoja lakkoja, paljonkin :D
   Panttereita saisi vaan tulla hieman enemmän, nyt tuli vain kaksi.

   Poista
 3. Mulla on tämä ja pantteritäpliä tulee tosi hyvin, saa jopa karistella pois. Mutta ei näissä varmasti yksikään voi olla samanlainen kun uniikkeja ovat :) mutta hieno lakka on, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla niitä on todella vähän, yritin pyöritellä lakkaa, mutta ei sieltä niitä tullut kuin nuo kaksi :D
   Troublemakerin uusi versio on yksi suosikeistani :)

   Poista
 4. Onpa veikeät kynnet! Pääsisinpä mä hamstraamaan Essenceä lähimpään Essence-kaupunkiin, siellä on varmaan jo hyllyt tyhjät. Mutta onneks kynsiholistin supersankari Essence-mies pitää meidän hyvin ajantasalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joensuuhun on tulossa se toinenkin puolisko elokuussa! Mahtavuutta, sillä siinä on kaikki mielenkiintoinen.

   Mie kävin perjantaina kurkkaamassa ja eivät olleet hyökään vielä täydennystä saanut, jospa ne tänään on päässyt purkamaan kuormaa telineeseen :)

   Poista

Kommentointi on sallittua :)