30.6.2015

2. Glitter - #Lahtimiitti2015

Osana miittiohjelmaa oli käynti Glitterissä joka sijaitsee kauppakeskus Triossa (Aleksanterinkatu 18), toinen liike sijaitsee kauppakeskus Karismassa (Kauppiaankatu 2). Vierailimme siis Trion Glitterissä ja siellä oli ihanan tilavaa, porukka sopi sinne paremmin kuin hyvin. Sain sen käsityksen, että ovat ennen olleet pienemmässä liiketilassa, kunnes ovat muuttaneet tuohon isompaan.

Glitterin myyjät on aina avuliaita ja niin oli Lahdessakin. Valaistus on mitä parhainta, sillä kaikki kimalteleva pääsee hyvin esiin, samoin värikkäiden tuotteiden värit.
Saimme tehdä itsellemme tai toisillemme kampauksia joista paras palkittiin, voiton vei Miracle, joka taisi hieman yllättyä voitosta :)
Kaikki Glitterin tuotteet oli meidän käytettävissä kampauksien teoissa ja halutessamme meitä opastettiin, miten mitäkin tuotetta käytetään (terveisin; hiukset aina ponnarilla).
Kiinnitin huomioni alla olevaan koruun.. Kävin sitä useasti hiplailemassa, mutta ei tarttunut matkaan. Ilokseni kuitenkin huomasin alennuslapun, joka käy kaikkiin Glittereihin joten pitääpä käydä katsomassa joku päivä, onko sitä tuolla paikallisessa myymälässä.
Huomioni kiinnittyi myös näihin huulikiiltoihin, sillä en ole ennen niitä nähnyt. Kaikissa taisi olla Mango Butter & Acai Berryä mukana. Mielenkiintoisia uutuuksia, josta valitsisin ehkäpä tuon tummemman punaisen itselleni :)


Kynsilakkojakin oli mukavasti, sekä nail art settejä, jotka olivat vasta tulleet myymälään.

Kiitos Lahden Trion Glitterin tytöille :)

ps. arvonta/kilpailu on vielä käynnissä 5.7 klo 15 asti!

8 kommenttia:

 1. Tykkään Glitterin valaistuksesta, kun siellä tosiaan kaikki kimaltaa :3 Noi huulikiillot oli mullekkin ihan uusi juttu, tosin en ostanut niitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo huulikiillot oli jotain jännää :D
   Olisipa samanlainen valaistus kotonakin, niin voisi ottaa kuvia paremmin :D

   Poista
 2. Glitterissä on aina kyllä iloinen henkilökunta

  VastaaPoista
 3. Kaunis koru onkin :) .. Toivottvasti löydät !

  VastaaPoista
 4. Glitterissä oli niiiiiin siistii, ihan antaumuksella kyllä Hannan hiuksia laittelin mutten olettanut tekeleeni yltävän voittajaksi asti. En mä ikinä voita mitään! :D Omat hiukset oli kyllä myös niin nätit Hannan jäljiltä, kalanruotoletin sain onneksi jättää hiuksiin vielä lähtiessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Kannatti hiuksia laitella, kun voitto napsahti!

   Poista

Kommentointi on sallittua :)