13.8.2015

Essence kertaa kolme

Nyt on kynsillä Essence ilotulitusta. Essencen tulevia kokoelmia näkee näppärästi täältä.

Fun Fair - kokoelman tuoksulakat Be My Marshfellow! ja Sweetheart's Sweet Tooth, kuten kaksi muutakin kokoelman lakkaa ovat shimmerisiä ja kuivuvat mattapintaiseksi. Harmi, että shimmerisyys katoaa lakan kuivuttua.

Be My Marshfellow tuoksuu ilmeisesti hattaralle korkin kuvan perusteella, mutta aika makea hattara saa olla :D Muita hattaratuotteita käyttäneenä voin sanoa, että ei tämä ole sinne päinkään.

Sweetheart's Sweet Tooth tuoksuu.. rehellisesti sanottuna en tiedä. Korkin kuvassa oleva kuva esittää popcornipurkkia, en minä sitä haista ja kuka haluaisi muutenkaan popcornin tuoksuista kynsilakkaa O.o. Yhdessä blogissa tuoksua kuvailtiin kirsikaksi, toisessa hyvin makeaksi, hedelmäiseksi.


Topperina Essencen awesome blossoms, joka on must have jokaiselle, joka tykkää pinkistä!tummempi Sweetheart's Sweet Tooth, vaaleampi Be My Marshfellow!

BMB näyttää kuvissa ehkäpä beigeltä tai joltain muulta oudolta, mutta se on aprikoosin värinen, eikä kynsillä noin tumma.

Värilakkoja kynsillä kolme kerrosta, nopea kuivuminen ja hyvä levittyvyys.
Kaikki Essencet löydät Essenceland- väilehdeltä. Kokeiltujen lakkojen kohdalla linkkejä postauksiin. Saa laittaa myös toiveita, jos jonkun haluaa nähdä.
Miten on, löytyykö Fun Fair -kokoelma teidän kotoa?
ps. laitoin blogin sivupalkkiin kyselyn, koskien joulukalenteria, käykäähän laittamassa ehdotuksia ;)
pps. Mi Nailsilla varastontyhjennysale! Koskee myös OPI -uutuuksia (ei kuitenkaan setit, htf), Zoyaa saa tilattua kirjautumalla verkkokauppaan.


4 kommenttia:

Kommentointi on sallittua :)