6.8.2015

LivBox /Elokuu

Tämän kuun LivBox oli taas painava, mutta kaikki tuotteet ei oikein minua vakuuttanut. Jospa ensi kuun bloggaajaboxi on kivempi ;)Boxi sisälsi seuraavat tuotteet;

Dermosil Structure & Volume superstrong hiuskiinne (ovh 2,70 €/50 ml). Boxissa 50 ml.

Wella EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion (ovh 21,90€/100 ml). Boxissa 100 ml.

Nivea Invisible for Black & White (ovh 3,05 €/50ml). Boxissa 25 ml.

Kubiss London -kynsilakka (ovh 4,95 €/2kpl á 8 ml). Boxissa yksi 8 ml lakka.

Cutrin Color ISM Shampoo & Conditioner (ovh 12,90 € - 14,90 €/ shampoo 300 ml, hoitoaine 200ml). Boxissa 75 ml näytteet.

Lumene Arctic Aqua 3D Tehokosteuttava Voidegeeli (ovh 11,90 €/ 50 ml). Boxissa 50 ml.

+ kaksi alekoodia (Dermosil ja kauneutta.com).
Ensinnäkin,

taas dödö! Viime boxissa tuli Rexonan täysikokoinen tuote, joten ihmettelen, kuka on saanut sen jo loppumaan (en minä ainakaan, vaikka olen käyttänyt joka päivä), nyt tuli Nivealta 25 ml näytekoko, joka sekin kestää iäisyyden.

Dermosilin hiuskiinne ei ole miun juttu, kun en käytä. Samoin Wellan BB hiuksille (tämä oli Nella Törnroosin suosikkituote) eikä Kubissin värikään ole miun juttu. Nivea menee ehkä äidille tai omaan dödöjonoon.


Dermosilin alekoodi oli kiva! Olen halunnut sieltä tilata, mutta vaadittavaa summaa en saa ikinä täyteen, joten ilmainen postitus on kiva. Lumene, kerrankin miun iholle jotain sopivaa :) Shampoot ja hoitoaineet on aina kivoja.Joko deodorantit tulee korvista ulos?


4 kommenttia:

 1. Hain omani eilen postista ja sama sisältö,tosin en tiiä oliko nyt eroa boxeissa lainkaan.En hihkunu kyl avattuani.Kynsilakka ja shampoo/hoitoainenäyte tulee ainakin omaan käyttöön.Hiuslakkaa en oo käyttäny yläasteaikojen jälkeen,mut puoliso saa sen käyttöön.Katotaan mihin muut päätyy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin olen huomannut vaan sen, että kynsilakkojen sävyt on vaihdellu. Muut ollut tähän asti samoja. Ensi kuun boxille on kyllä korkeat odotukset.

   Poista
 2. Mä parahdin turhautumisesta juurikin kasvovoiteen takia! Niitä on tullu vielä enemmän kuin dödöjä! Mulla saattaa nyt loppua se Rexona jo ja edellinen kokeilemani 25ml Nivea kesti vain kuukauden eli dödöjen kanssa en ole niin paljoa turhautumassa :D Mutta siis Lumenea on tullu joka hemmetin boksissa tänä vuonna... Eikö vois jotain muuta merkkiä välillä, vaikka hyvä se onkin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen laittanut aika paljon roskalava-ryhmään tavaraa joko annetaan tai vaihdetaan -tekstillä, kun on vaan kivempia tuotteita odottamassa. Mie hurahdin Avonin Nutra Effects geelivoiteeseen (yhden purkin jo käytin), niin tuo Lumene kyllä varmaan pääsee käyttöön :) Muille onkin tulossa huomenna noutaja, Cutrinia lukuunottamatta. Miulla deodorantit kestää piiitkään, vaikka käyttäisin joka päivä :')

   Poista

Kommentointi on sallittua :)