5.8.2015

The Body Shop -kesäpassi

The Body Shop on varmasti monelle tuttu, jos ei omakohtaisten kokemuksien myötä, niin blogeista ainakin. Suomessa myymälöitä on n. 33 sekä verkkokauppa, joka palvelee niin nettishoppailijoita kuin heitä, jotka eivät myymälän lähettyvillä asu.

Tänä kesänä Virgin Mojito -sarja valloitti monen blogin ja postauksia tuli kuin sieniä sateella, unohtamatta tietenkään toista kokoelmaa, Fuji Green Tea joka on varmasti mieluinen vihreän teen ystäville.
Tuoksut ja kokoelmat on hauskoja, niissä on käytetty mielikuvitusta, esimerkkinä Fuji Green Tea Bath Infuser, joka on jättimäinen teesiivilä :D

Mielenkiinnolla odotan mikä sarja tulee jouluksi, viime jouluna Glazed Apple ilahdutti omenaisella tuoksullaan, niin ja joulukalenteri. Muiden blogeista ja videoista sain lukea/kuulla, että ainakin parin vuoden kalentereissa on ollut paljon samoja tuotteita.The Body Shopin kesäpassi - kampanja on voimassa 30.8.2015 saakka.

Keräämällä passiin kolme leimaa, saat normaalihintaisen tuotteen -50%, etu ei koske lahjakortteja eikä lahjoja.

Parasta tässä on se, että leimojen kerääminen ei edellytä ostamista. Voit ohikulkiessasi pyörähtää liikkeessä ja pyytää leiman, seuraavalla kerralla uudestaan sama juttu. Kun sinulla on kaksi leimaa ja olet havainnut jotain kivaa, kiikutat tuotteen kassalle, vilautat kesäpassia ja saat kolmannen leiman, voit siis käyttää halutessasi alennuksen heti.

Kun täytät passiin yhteystietosi, osallistut Voyage -tuotepaketin arvontaan (arvo 91,40 €).


Olen jo yhden kesäpassin hyödyntänyt. Tutkailin verkkokaupasta tarjontaa ja tiesin, mitä ostan.

Pink Grapefruit Beautifying Oil käy hiuksille, vartalolle ja kasvoille. Yllätyin siitä, kuinka hyvälle tämä tuoksuu, vaikka tuote on öljyinen. Raikas, hitusen kirpeä verigreippi on samaa taattua tuoksua kuin esimerkiksi suihkugeelissä.

Pullossa on 100 ml, tuote on siis riittoisaa, sillä sitä ei tarvitse kuin muutaman pisaran. Mie olen käyttänyt tätä hiusten latvoihin suihkun jälkeen. Joensuussa oli saatavilla kolmea tuoksua, nettikaupassa on siis laajempi valikoima tällä hetkellä.
Kuvituksena ostamiani tuotteita. Body Mistit ovat aivan valloittavia ja suosittelen, ehdottomasti!Onko sinulla jotain suosikkia The Body Shopilta? Oletko jäänyt kaipaamaan jotain, ehkäpä jotain lopetettua tuotelinjaa tai tuoksua?

6 kommenttia:

 1. Mä oon tuon kesäpassikampanjan missannut ihan täysin, aika jännä ettei vaadi ostoja vaan voi vaan käydä pyytämässä leiman - pitääkin huomenna piipahtaa TBS-myymälässä kun olen kaupungille muutoinkin menossa. Kiitokset vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miusta on todella hyvä kampanja siinä mielessä, ettei leimojen kerääminen vaadi esim. 50 € kertaostosta tai muuta vastaavaa :D
   Mie eilen liikkeessä pyörähdin ja pyysin toisen leiman passiin. Nyt sitten mietitään, että mitäs ostaisi ;)

   Poista
 2. Kiitos passivinkistä! Mun suosikkeja Body Shopista ovat kausituotteet, joita on pakko aina kokeilla. Tuo Virgin mojito on esimerkiksi todella ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on ihana :) Sitä ei tosin passilla saa, kun on alessa (ja joensuussa onkin enää vain sitä body polishia). Joulutuotteita odotellessa ;)

   Poista
 3. Vitsit miten kiva tällainen kesäpassi :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava idea kyllä, ettei leimojen kerääminen vaadi ostamista :)

   Poista

Kommentointi on sallittua :)