3.8.2015

Rio Nights

Järjestin toukokuussa pienen miitin ja saimme Miss Lissiltä muistaakseni 18 Orlyä, jotka sujautin goodie bageihin, loput arvottiin.

Miun goodie bagissa oli Rio Nights, joka löytyy Carnivale -kokoelmasta. Kokoelma on ilmeisesti julkaistu vuonna 2010 eli aikaa on vierähtänyt jo "muutama" vuosi.

Lakka on kauniin värinen, mutta todella lirua. Yritin lakata tällä pelkästään, enkä omille kynsille saanut peittävyyttä edes kolmella kerroksella, kokeilin myös valkoisen päälle, mutta lakan raidoittuminen ärsytti. Siispä tämä on valjastettu töpöttelyyn, toimii myös vesimarmoroinnissa (kokeiltu on).

Töpöttelin taas valkoisen päälle. Ensin Essien Under The Twilight ja sitten Orlyn Rio Nights.
Kimallusta antaa Orlyn Prisma Gloss Silver, joka on hyvin samantyylinen kuin China Glazen Fairy Dust, mutta vaatii armotonta sekoittamista, sillä glitterit valuu pohjalle.

Lyhensin kynsiäkin, jotenkin tuntuu että niitä saa olla yllättävän usein lyhentämässä :D


Muistakaahan, jos kuvat alkaa tympiä, niin Youtube -kanavallani on videoita lakkakokoelmista, LivBoxeista, suosikkituotteista ja nyt siellä on aika paljon ostoksia, mitä ei ole 2-3 kuukauteen tullut blogin puolelle, poikkeuksena verkkokauppaesittelyt. Ja ihan awesome - soittolistoja, mitä olen kauan sitten tehnyt.

Olen muutenkin hurahtanut katsomaan videoita ja ne on sopivaa "taustamelua" välillä.
// en hyödy linkeistä.


2 kommenttia:

Kommentointi on sallittua :)