6.9.2015

Esittelyssä Beauty Bay -verkkokauppa.

Beauty Bay on brittiläinen verkkokauppa, joka taitaa vielä toimittaa kynsilakkoja suomeen. Ennen tilasin sieltä Deborah Lippmannin lakkoja, mutta niitä ei enää sieltä saa, kosmetiikasta kiinnostuneet tilasivat Urban Decayta, mutta sitäkään ei siellä enää ole. UD on tulossa syksyllä Suomeen.


Toimituskulut Suomeen;

International Saver 2,80 €.
International Tracked 11,30 €.
International Express 21,30 €.

Yli 22 € ostoksista toimituskulut ilmaiset International Saverilla.


Toimitusaika vaihtelee todella paljon. Olen joskus odotellut pakettia kuukaudenkin, mutta nyt tuli ennätyksellisen nopeasti, sillä se lähetettiin 23.7 ja tuli samana päivänä Lushin paketin kanssa eli 30.7. Miun paketit ovat aina olleet rytyssä ja lommoilla, mutta tuotteet ovat pysyneet ehjinä.Beauty Baylla on oma kokoelma, joka koostuu edullisesta kosmetiikasta sekä oheistarvikkeista, niistä on usein myös tarjouksia. Tällä hetkellä kallein tuote on hiustenkuivaaja 23,50 € (norm.58,80€).

Voit liittyä Premium -ohjelmaan ja saat mm. pakettisi nopeammin, sillä se laitetaan muiden tilausten edelle ja saat sen nopeammin. Voit lukea täältä lisää.
Mitä sieltä löytyy?

* Anastasia Beverly Hills
* Clean
* Essie
* Tangle Teezer
* Z Palette

Ja vaikka mitä muuta, kannattaa käydä kurkkaamassa :)

Omat ostokseni olivat musta Z Paletti, joka oli tuolla halvempi kuin Kosmetik4lessillä. Muut tuotteet olivatkin sitten Beauty Bay The Collection -sarjasta.

//en hyödy linkeistä.
8 kommenttia:

 1. UD on jo Suomessa. Helsingin ja Tampereen Stockkalla ja heidän verkkokaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin on. Olen kirjoittanut postaukset jo kauan aikaa sitten, enkä ole korjannut tekstejä :D

   Poista
 2. Onnistuuko pay pal maksu enää nykyään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. tuota en tiedä, kun maksan aina kortilla ja sitten kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla. En ole koskaan saanut edes PayPalia vaihtoehdoksi.

   Poista
  2. Aaaa, tilailin 3-4 vuotta sitten naked-paletit ja maksoin pay palin kautta mut nykyään sitä ei enää näy niiden maksukuvakkeiden kohdalla :(

   Poista
  3. Sitten se on varmaan poistunut. Miulla on siellä tiedot suoraan ja sitten tilaus vielä varmistetaan Trustlyn tmv. kautta omilla pankkitunnuksilla.

   Hmm.. täällä http://www.beautybay.com/PaymentMethods/ PayPal kyllä on vielä maksuvaihtoehtona, mutta tosiaan ei se ole sitä miulle koskaan edes ehdottanut.

   Poista
  4. jee, kiitti! pitääpä kattoo saako sen kautta enää maksettua! :)

   Poista

Kommentointi on sallittua :)