10.9.2015

On The Flip Side

Ensimmäinen Llarowen tilaus saapui, siellä on nyt kaikki alessa, sillä kauppa lopettaa niin kivijalkakaupan kuin muiden merkkien myynnin esim. Dance Legend, Girly Bits jne.
Keskittyy vain Colors By Llarowe -tuotemerkkiin, en löytänyt enää sitä infoa mistään, että oliko jotain muutakin vielä mitä se pitää valikoimassaan.
En tiedä onko siellä minkä verran tuotteita jäljellä kun tämä postaus ilmestyy teille luettavaksi.


Olin ekalla aleryntäyksellä liian hidas, sillä Color Clubin Pastel Neon Remix -kokoelmasta sain vain yhden lakan On The Flip Siden. Tämän kokoelman lakat ovat pimeässä hohtavia ja veikkaan, että ei kovin peittäviä.

Siispä lakkasin alle Essencen Brazil Junglen, vaikka vierekkäin lakat näyttävät hyvin erilaisilta (Color Club paljon vaaleammalta), sopii nämä toisilleen kuin nenä päähän!

Lyhensin myös kynnet. Pikkurillin kynsi oli jo puolessa välissä halkeaman kanssa ja nyt kun se oli hieman siirtynyt ylöspäin, niin napsaisin loputkin pois. Reilun viikon sai odotella, muuten olisi poistaminen hieman koskenut :D


Ja hei, I Love Me -messut on ensi kuussa! Kuka menossa?


ps. lisäsin sivupalkkiin linkin Avonin e-kuvastoon, sinne tupsahtaa tänä yönä myös Oriflamen e-kuvaston linkki. Jos joku tuote miellyttää ja haluat tilata, niin laita viestiä talkandbake (at) suomi24.fi. Joensuulaiset saa ilman postikuluja, mutta kauempaa tilaavat maksavat Postin/Matkahuollon/R-kioskin hinnaston mukaiset postikulut.
7 kommenttia:

 1. Kiva sävy ja saattaa olla et tänä vuonna jää messut väliin mun osalta;mut täytyy vähän katella tilannetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne Viron kauneusmessutkin voisi olla kiva elämys :)

   Poista
  2. Olis kyllä kiva päästä sinnekki joskus

   Poista
 2. I Love Me messuille menossa... <3 Ootko sä tulossa?

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen lakka ja kauniit kynnet. <3

  VastaaPoista

Kommentointi on sallittua :)