22.9.2015

The Body Shop -ilta (pic heavy)

Saatiin nauttia Joensuussa torstaina (17.9) täysin siemauksin The Body Shopin tuotteista. Tapahtumassa oli 12 bloggaajaa, joka on Joensuun liikkeeseen juuri sopiva määrä, on tilaa kierrellä ja hengittää.

Kauppakeskus hiljenee todella aavemaiseksi, sillä oikeastaan kaikki liikkeet menevät kiinni klo 19, kauppakeskuksen ollessa auki klo 20 saakka.

Toistaiseksi uusin, isompi tuotesarja on varmasti monelle jo tuttu.
Fuji Green Tea, joka varmasti saa teen ystävän sydämen pamppailemaan nerokkaalla kylpyteellä, mihin voi käyttää näppärää kylpyteesiivilää!

Kannattaa käydä tuoksuttelemassa, sillä tuoksu on hyvin erikoinen, eikä välttämättä ole kaikkien mieleen. Itsekin olen vähän mietteliäs tämän suhteen, että onko tuoksu hyvä vai ei :DNoin pari viikkoa sitten saapui uusi sarja, joka sopii hemmotteluun. Kyseessä on Spa of the World -sarja, joka perustuu kolmeen erilaiseen rituaaliin, kuten elvyttävä.

Saimme tuoksutella kaikkia tuotteita ja halukkaat saivat myös käsihoidon Spa of the World -sarjan tuotteilla.

Omat suosikkini tästä kokoelmasta olivat Polynesian Monoi Radiance Oil sekä Japanese Camellia Cream. Jos olet ihastunut Yves Rocherin Monoi - sarjaan, niin kannattaa käydä nuuhkimassa tuota öljyä.
Vaikka käyn TBS:llä usein tuoksuttelemassa, niin jotenkin miesten tuotteet ovat menneet aina ohi. Voisi joskus ostaa tuolle miehekkeelle jonkun tuotteen testiin = luultavasti shampoo :D Se kun ei mitään naamamömmöjä käytä tai edes partavaahtoja tmv.

Myös meikit jää jotenkin katsomatta, aina kaartaa uutuuksien tai perinteisten rasvojen ja suihkugeelien luo. Nyt sinne oli tullut suht tuoreena mm. sinisiä ja pinkkejä rajauskyniä, joita muutama swatchailikin innoissaan.Tea Tree -sarja oli hyvin esillä ja tällä hetkellä muutamasta tuotteesta on myynnissä isommat pullot. Olen joskus verkkokaupan tilauksen yhteydessä saanut näytteen ja se tuoksu oli todella outo, tuli mieleen vanha, hieman jo lahoamispisteessä oleva talo.

Yritän tutustua tähän sarjaan jossain vaiheessa vielä tarkemmin. 
Illan lopuksi saimme pienet muistamiset.

Itse nappasin African Ximenia Scrubin, olikohan toisena vaihtoehtona Japanese Camellia Cream. Voiteita tuppaa olemaan aina jemmassa, josko kuorinta kuluisi nopeammin ;)

Lisäksi saimme kaksi näytettä eilen myyntiin tulleesta Oils of Life -sarjasta, sekä Drops Of Youth -sarjasta pieni näyte.

Muistakaa I Love Me -arvonta! * klik *
Sunnuntaina messuille pääsee plussakorttia vilauttamalla puoleen hintaan! Max. 2 lippua/plussakortinhaltija, etu koskee normaalihintaista aikuisten lippua (18 €).4 kommenttia:

 1. Voi että miten mukavan oloinen kierros. TBS on kyllä ihana liike, niiden tuotteista ei voi olla tykkäämättä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta :) Saatan ehkä odottaa joulutuotteiden saapumista.

   Poista
 2. Kiva kun muissakin kaupungeissa järkätää tälläisia ihania iltoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mie kävin rohkeana tyttönä kysymässä :D

   Poista

Kommentointi on sallittua :)