2.9.2015

LivBox/ Syyskuu

Tämän kuun LivBox on siis bloggaajaboxi. Mukana on yhdeksän bloggaajaa/vloggaajaa joiden tuotteet menee sikin sokin eli kaikki ei saa kaikkien.

Tässä kuitenkin mitä minun boxissa oli.


yhyy, ei rusettia!Dermalogica Daily Microfoliant (ovh 60,90 €/75 g). Boxissa 13 g näyte. Ostolakossa - blogin Virven suosikki.

Carmex Classic Huulivoide (ovh 2,45 €/7,5 g). Täysikokoinen tuote. Karkkipäivä -blogin Sannin suosikki.

Cutrin Premium Oil Treatment (ovh 24,90 €/100ml). Täysikokoinen tuote. Mini Fitness -blogin Eevin suosikki.

Lumene Blueberry Kulmien muotoiluvaha (ovh 8,90 €/6 ml). Oletan että tämäkin on täysikokoinen, vaikka itse pullossa koko on 5 ml. Nude -blogin Erikan suosikki. Sävy 3 vaaleanruskea.

Glamglow Powermud DualCleanse Treatment (ovh 52,90 €/50ml). Boxissa näytekoko 15g. Malenami -blogin Malenan suosikki.

Trind Nail Repair Natural kynnenvahvistaja (ovh 16,50 €/9ml). Boxissa näytekoko 4 ml. Charming Nails -blogin Tainan suosikki.
Hmmm.. Ainakin kolme tuotetta on ollut aiemminkin? Carmex, Trind ja Dermalogica. Trind tuli silloin joskus täysikokoisena.
En oikein osaa sanoa, kuin että Glamglow ja Cutrin pääsee käyttöön, muut luultavasti lähtee jonnekin.


Harmi, että Maanon tuote ei sattunut omaan boxiin, mutta pitää kytistää muiden postauksia, että mikä se olisi ollut.

10 kommenttia:

 1. Mulle tuli ihan sama boksi, kuin sullekkin, oli vähän blaah. Carmexeja mul on varmaan miljoona, kulmavaha on liian vaalea ja ruusuntuoksusta en välitä, tosin en vielä kunnolla ehtinyt haistaa tota :D Ja kynnenvahvistajan ostin juuri viime viikolla, Essien Millionnailsin. Glamglow on tosi kiva ja myös Dermalogicaa mielelläni kokeilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että näissä pyörii aina samoja tuotteita. Nyt oli 3/6 samoja mitä on ollut ennenkin. Glamglowta kyllä kokeilen :D Lumenen vasta ostin itse..

   Poista
 2. Oma laatikko ei vielä ole saapunut, mutta onpa vähän tylsähkö loota tosiaan. Odotin ehkä liikoja.. Noh, pitää odotella mitä oma loota sisältää... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama fiilis, että odotin liikoja ja rysähdin hieman alas boxin nähtyäni.

   Poista
 3. Mulla oli tismalleen samat tuotteet.. Onneksi en tuote Dermalogicaa ole aiemmin kokeillut, joten mulle se tulee uutena juttuna - muutoin ois kyllä aika njääh jos puolet jo aiemmin tuttuja. Niin ja lisäksi tuo kulmavaha toki armotta liian vaalea minulle :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo vaha miullekin vaalea, mutta sopivan huomaamaton. Miun kulmat kun on muuten aika näkymättömät, enkä osaa niitä pahemmin laittaa :D

   Poista
 4. Kaikille tuotteille on käyttöä ja rahoilleen sai vastinetta :) Glamglow ja Cutrinin öljy mielenkiintoisimmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie Glamglowia eilen kokeilin ja kihelmöivä, ehkä hieman polttava tunne oli jännä :D Mie tajusin vasta pari tuntia myöhemmin, että Cutrin on öljy -_- Miulla on nyt käytössä TBS:n samankokoinen ja se on vajunut vasta 5 ml. Ehm.
   Eli 1/6 jää käyttöön, muut lähtee eteenpäin.

   Poista
 5. Postaan omani piakoin,mut täytyy sanoa et oli aika pettymys.Odotin kai liikoja,mut kyl kai noille joku käyttö löytyy jostain =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on ehkä tullut tilattua liian kauan, kun tuotteet on samoja :D

   Poista

Kommentointi on sallittua :)