30.1.2016

Kuukauden tuote - Clarins Instant Light Comfort Oil

Hellurei!

Ajattelin aloittaa uuden postaussarjan, nimeltään kuukauden tuote. Postaus ilmestyy joka kuun viimeisenä tai toiseksi viimeisenä päivänä, riippuen siitä miten rytmi ajoittuu, sillä postaan joka toinen päivä. Sarjassa tullaan näkemään suosikkejani tai uusia ihastuksia kosmetiikan saralla.Sarjan aloittaa Clarins Instant Light Comfort Oil Honey.

Tämä tuli myyntiin kevääksi 2015 toisen, Raspberry -sävyn kanssa, mutta se oli rajoitettu erä eikä sitä ainakaan suomen verkkokaupoista saa. Kurkkaa Virven laajempi postaus.

Hunaja tuoksuu ehkä etäisesti hunajalta, mutta kuitenkin se on omaan nenään miellyttävä eikä häiritse. Vaikka nämä tulivat osana meikkikokoelmaa, olen erilainen ja käytän näitä yöllä :D Kun aamulla herään, huulet ovat pehmeät ja siloiset. Sain tällä tuotteella nitistettyä ikävän finninkin, joka oli suupielessä ja aukesi aina, kun söin/join jotain, magic!
Aplikaattori on mieletön, mutta niin pehmoinen. Omaan makuun tuotetta tulee liikaa, mutta pyyhkäisen osan pois ja sipaisen huulille. Pakkasilla tämä oli erinomainen tuote, eikä aamulla kuivuudesta ollut tietoakaan. 
Mitä mieltä uudesta postaussarjasta? 

Tuotetta on 7 ml, Sokoksen verkkokaupassa mainitaan 6ml.
Postaus ei sisällä mainoslinkkejä, tuote ostettu itse.8 kommenttia:

 1. Kivalta kuulostaa, kuukauden tuotteista on kiva lukea. Tämä huuliöljy on ihana, tykkään käyttää päivällä :D pysyy hyvin ja tuoksu on ihana. Mulla on se vadelmakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kun sitä vadelmaa ei Suomesta enää saa :( Sen olisin voinut ostaa.

   Poista
 2. Tämä huuliöljy on ihana. Itsellä on se vadelma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie sitä vadelmaa metsästin, mutta eipä sitä ainakaan Suomesta enää saa. Parissa verkkokaupassa oli vaan hämäyksenä sen kuva :/ Olin liian hidas :'D

   Poista
 3. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta ja kiva tämmöinen kuukauden tuote postaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkää tästä ideasta :)
   Saa nähdä mitä sitä tulee keksittyä näihin :D

   Poista
 4. Kiva postausidea, suosikeista on aina mielenkiintoista lukea - ja tämä tuote lähtee viimeistään nyt hankintalistalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suosittelen kyllä! Harmi vaan, että sitä vadelmaa ei täältä kamaralta löydy, olisi voinut tulla vakiovalikoimaan :P

   Poista

Kommentointi on sallittua :)