9.4.2016

Vitamiinia ja jogurttia iholle

Avonille tuli Naturals sarjaan herrrkullisia uutuuksia, ja minä uhrauduin niitä testaamaan (yhtä tuotetta lukuunottamatta).

Kannattaa muuten osallistua arvontaan, sehän päättyy huomenna klo 12 :) Palkinnon postitus tulee luultavasti olemaan viikolla 16 tai kunhan Avonin/Oriflame tilaus suvaitsee saapua.


Hiusnaamio


Vitamin Boost hiusnaamio (125ml) sisältää B3-, B5- ja E-vitamiineja. Kosteuttaa hiuksia tehokkaasti jättäen ne terveen kiiltäviksi. Levitetään kosteisiin hiuksiin shampoo pesun jälkeen, annetaan vaikuttaa 1-3 minuuttia.

Vitamin Boost shampoo-hoitoaine (250ml) sisältää B3-, B5- ja E-vitamiineja. Ravitsee ja pehmentää hiuksia palauttaen niiden kiillon. Kastele hiukset ja vaahdota. Huuhtele ja toista tarvittaessa

Molemmissa tuotteissa tuoksuna verigreippi ja passionhedelmä.


Oma mielipide; shampoo-hoitoaine ei toimi itselläni kuin pelkkänä shampoona, joudun laittamaan kuitenkin hoitoainetta/hiusnaamion, jos haluan selvitä ilman takkuja. Tuoksu on hitusen pettymys, odotin semmoista pirteää ja piristävää, mutta ei tuo nyt kovin kummoinen ole.

Hiusnaamio on ihan tuttua kamaa Avonilta. Tykkään lyhyestä vaikutusajasta, tuoksu tässä on sama, mutta ehkä jollain tavalla hieman raikkaampi.




Avon Naturals Wild Berries & Pomegranate Yoghurt -pesuneste (250ml) sisältää E- ja C -vitamiineja. vartalon puhdistusmaito vaahtoutuu hyvin sekä puhdistaa ihon jättäen sen raikkaan ja kosteutetun tuntuiseksi. Vaahdota ja huuhtele.

Avon Naturals Wild Berries & Pomegranate Yoghurt -vartalonkuorintavoide (150ml) sisältää murskattujen hedelmien siemeniä sekä E- ja C-vitamiineja. Soveltuu käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa.

Avon Naturals Wild Berries & Pomegranate Yoghurt -vartalovoide (200ml) sisältää sheavoita sekä E- ja C-vitamiineja. Tätä tuotetta en ostanut.


Oma mielipide; Tuoksuhan näissä on aivan huumaava! Todellakin jogurttimainen tuoksu eli ei liian hyökkäävä. Itse en pahemmin jogurtteja syö, mutta joskus (jo kuopatulla) Jäätelöautolla on ollut tämän makuista jäätelöä myynnissä, en vaan muista mikä :D Tuoksu on ihanan marjainen, harmi kun ei voi syödä..

Pesuneste on aika juoksevaa, kuten näette alla olevasta kuvasta, mutta annettakoon se anteeksi tuoksun vuoksi. Vaahtoaa ihan ok.

Vartalonkuorintavoide on tuhtia koostumukseltaan. Tämä ei varmastikaan ole niiden mieleen, ketkä oikeasti kaipaavat kuorinnalta sitä kuorivaa ominaisuutta. Tässä on isoja siemeniä ja pienen pieniä. Kokeilin itse tätä ihan käsin vartalolle ja ei, ei hyvä, ihan kuin tavallista suihkaria olisi käyttänyt (käytän siis aina pesukukkaa kuorintojen kanssa). Eli jos haluat enemmän tehoja, niin käytä pesukukkaa/kuorintahanskoja tämän kanssa, helpottaa varmasti levittämistäkin.

// kokeilin pesukukan kanssa ja no, en nyt oikein tiedä mitä sanoa :D Pitää varmaan jossain vaiheessa kokeilla kuorintahanskojakin.








Jos olisin tiennyt, niin olisin skipannut Vitamin Boostin kokonaan, mutta kyllä ne käytettyä tulee.





// en hyödy linkeistä.















4 kommenttia:

  1. Tämä arvio tuli kyllä kreivin aikaan! Kiitos! :) Kuvastosta näitä olen näitä ihastellut ja miettinyt, mutta ehkä jätän tilaamatta, kun eivät nyt oikein vakuuttaneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo Yoghurt -sarja on kyllä parempi ja ehkä kallistuisin tuohon suihkugeeliin. Vartalovoidekin voisi olla kiva, mutta sitä kun ei miulla ole.

      Vitamin Boost jätti aika kylmäksi, raikkaampi ja hedelmäisempi tuoksu tekisi siitä paljon paremman :)

      Poista
  2. Mullekin on ensi viikolla tulossa tuo hiusnaamio ja sitten kroppakuorinta :).
    Eiköhän tuo naamio ole sitä samaa laatua muiden Naturals-naamioiden kanssa, mun hiuksille ovat yleensä sopineet hyvin.
    Harmi, jos tuoksu ei olekaan sellainen kuin ajattelin...
    Kuorinnan otin ihan vaan sen takia, että saa tuoksun testata (suihkugeelejä muutenkin liikaa :D). Arvelinkin, että tehot ovat onnettomat, kun muutkaan Naturals-kuorinnat eivät ole yhtään kuorivia. Vaan ne tuoksut ovat yleensä tosi ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minnuu harmittaa kun poistivat sen yumberry naamion, se vaan katosi! Oli paras tuoksultaan. Tuo kuorinta tuoksui hyvältä kyllä, koostumus on aika tuhtia 😁

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)