2.10.2016

Explosion of fun!

Jatketaan seitsemän samaa peräkkäin -osiota Orlyllä. Lakkamerkki ei taida olla kovinkaan tunnettu täällä meillä, johtuu varmaan siitä, että sitä ei pahemmin Suomessa myydä.

Verkkokaupoista MiMax (pieni valikoima, ei uutuuksia) sekä Missliss. Kivijalkakaupoista ainakin Stockmannilla on Orly valikoimissaan, sitä en tiedä onko muualla kuin Helsingissä. Lisäksi joissain kauneussalongeissa voi olla myynnissä Orlyä.

Omani olen tilannut lähinnä ulkomailta tai sopivan sattuessa ostanut kynsikoristekirppikseltä. Hintaa näillä on täällä meillä 9-20 €/kpl, riippuen tarjouksista ja mistä ostaa. USAsta tilatessa irtoaa noin 3-6 $/kpl, sekin riippuu ostopaikasta.


Kynsillä kaksi kerrosta Orlyn Liquid Vinyliä yksi suosikkini mustista lakoista. Kuivuu todella kiiltäväpintaiseksi.

Kynsikoristekirppikseltä bongasin hauskan Explosion of Fun -lakan ja laitoin sitä yhden kerroksen. Kirkkaalla pohjalla pientä sinistä/violettia shimmeriä, hologlitteriä sekä isompia fuksian värisiä glittereitä.

Lakka on julkaistu vuonna 2014 joulukokoelmassa, missä ilmestyi myös Mirrorball, itse yllätyin tästä tiedosta, sillä miten olen voinut missata tämän lakan täysin! Mirrorballin kyllä omistan :D6 kommenttia:

 1. Mäkin olen missannut tän ihan täysin, mutta nätti on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan ohi mennyt tämä kaunokainen. Mirrorball vei kaiken huomion :D

   Poista
 2. Tosi upee lakka! On mennyt myös multa kokonaa ohi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mietin miten on mahdollista, etenkin kun itse on kimalluksen perään:D

   Poista

Kommentointi on sallittua :)