26.10.2016

Herkkuja Lushilta

Sain Lushilta pienen tuotepaketin testiin. He järjestivät myymälässään iltamat, mutta täältä ei ihan parissa tunnissa sinne hurauteta, niin niihin on turha ilmoittautua :/ Onneksi posti kuitenkin kulki ja sain 24 tunnin sisällä huumaavan paketin.

Valitsin testiin Sugar Plum Fairy (11,50 €) -huulikuorinnan, joka yhdistää makean villiappelsiinin ja mustaherukan täydelliseksi huulikuorinnaksi.

Bubbly (9,95 €/100g) -suihkugeeli oli tietty pakko valita! Luulin tämän olevan keltaoranssista, mutta vivahtaa hitusen punaiseen, olisi toki voinut scrollata sivua hieman alemmaksi :D Tässä on kukkainen tuoksu, mutta ei huono. Saattaa ehkä olla itselleni sellainen tuoksu, joka alkaa tökkimään jossain vaiheessa.

Olin ihan whaaaat! Kun pengoin laatikkoa ja sieltä löytyi lisää purkkeja :D

Rose Lollipop (9,95€) -huulivoide. Huulivoiteet Lushilta on itselleni uusi aluevaltaus ja näissä on niin söpö purkki! En ole vielä tätä nuuhkinut, kun on muutama huulirasva aukaistu (ja yksi kohta loppuu!), niin jätän myöhemmäksi. Ruusuntuoksu hieman jänskättää.

Twinkle Toes (13,95€) on uusi tuttavuus, kyseessä on siis puuteri, joka tuoksuu ruusulle ja tuoksupelargoanialle, tässä on myös kimalletta ;) Tällä saa raikastettua jalat tai kengät näppärästi, tuoksu oli miellyttävä, joka varmasti peittää hajut kengistä/jaloista.

Let The Good Times Roll (14,95 €/100g), jonka sisältö kuulostaa enemmän taikinalta, kuin joltain kasvoputsarilta, vaikuttaa jännälle. Tätä voi käyttää myös vartalolle. Otan kyllä tämän seuraavaksi kokeiluun, kun edelliset loppuu. Tuoksuu marsipaanille, mutta paljon sokerisemmalle, eikä niin mantelimaiselle.


Kiitos Lushille tuoksuvista tuotteista, en hyödy linkeistä.2 kommenttia:

 1. Let The Good Times Roll on aivan ihana! <3
  (Keväällä tästä postailinkin: https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/04/kaurakeksia-kasvoille-d.html)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin tuosta tuoksusta, mukavan sokerinen :D

   Poista

Kommentointi on sallittua :)