24.10.2016

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 14

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.

Kurkataanpas taas loppuneisiin purkkeihin.






Lakkainventaariota tehdessä törmäsin kahteen pulloon, jotka olivat jo päättäneet siirtyä muille maille.

Color Club - WHAM! POW!. Tämä oli aikalailla ensimmäisiä lakkoja, joita ostin harrastukseni alkaessa. Räväkkä oranssi.
China Glaze - Tail Me Something. Violetti tekstuurilakka, ihan peruskauraa.
Ihan normaalisti loppunut Mavala - Minute Quick Finish. Aina mukana menoissa :D





Avon Naturals Strawberry -vartalokuorinta. Todella tuhtia ainetta, loppua kohti sai käyttää voimaa, että tuubista joitain tuli. Ei toiminut pesukukan kanssa (kaikki tippui lattialle ja levittyi muutenkin epätasaisesti), suosittelen kuorintahanskoja tai käsin levitystä. Ihan pienen pientä kuorintaraetta. Tykkäsin tuoksusta, mutta en ehkä ostaisi uudelleen.

Dermosil Lime -vartalokuorinta. Tämä toimi pesukukan kanssa ja vaahtosi runsaasti. Ihana tuoksu ja tätä voisin ostaa toisenkin kerran. Ei tarvinnut puristella tuubia, kun tuotetta tuli itsestään.

Soap & Glory Clean on Me -suihkugeeli. Minipullo loppui kotona käydessäni ja tämä jättää iholle pitkäksi aikaa tuoksun, ostaisin uudelleen!

The Body Shop Virgin Mojito -suihkugeeli. Viime kesän kausituoksu, en oikein syttynyt tälle suihkugeelimuodossa, tuoksu alkoi tökkiä. Vartalovoiteessa tuoksu oli parempi.

Avon Naturals Spiced Orange & Ginger -suihkugeeli. Vuoden 2013 syksy/talvi kausituote. En aluksi piitannut tästä, mutta loppua kohden aloin tykkäämään. Nyt on tosin turha haikailla perään, kun on lopetettu tuote jo aikoja sitten. Jätti iholle mukavan tuoksun.

Desert Essence Italian Lemon -hoitoaine. Niiiin hyväntuoksuinen, raikas ja kirpeä. Ehdottomasti ostan uudelleen!




Biozell Kosteuttava Hiusnaamio. Mukavan raikas tuoksu ja teki hiuksista mukavan tuntuiset. Tykkäsin.

JOY of Finland Mango-Avokado -vartalovoide. Tähän piti löytää tietty levitystekniikka, jolloin voide imeytyi paremmin eikä jäänyt pyörimään iholle. Tuoksu oli todella voimakas ja makea. En kuitenkaan ostaisi uudelleen.

Oriflame NovAge True Perfection -seerumi. Tykkäsin tästä, mutta ei ole kovinkaan riittoisaa. Miulla taisi kestää maksimissaan pari kuukautta, ehkä jopa vähemmän. Mukava tuoksu.

Herbina Moisture Balance -kasvonaamio. Toinen tuubini joka loppui ja tykkään suuresti. Tuoksu on mukavan mieto.

Oriflame Love Nature Aloe Vera - kasvokuorinta. Tämä osoittautui mukavaksi yllätykseksi, on karheampi kuin saman sarjan vadelmakuorinta, tässä on pieniä rakeita tuubin täydeltä, kun vadelmassa niitä oli siellä täällä ja rakeetkin olivat isompia. Ostaisin uudelleen tätä Aloe Vera -versiota.

SPAresource Vanilla & Grapefruit -käsivoide. Niin ihana, mutta tämä oli viimeinen tuubini eikä lisää enää saa, ennen myytiin Citymarketeissa, mutta se katosi jo aikoja sitten hyllyistä. Harmi, sillä tämä oli todella tuhtia voidetta ja juuri sopiva yökäyttöön.



Dermosil Saksanpähkinä käsi- ja kynsinauhakuorinta. Tuoksu ei ole omaan nenääni mikään miellyttävä eikä kuorintarakeitakaan ole kuin siellä täällä. Olikohan tämä lopetettu tuote?

Wanhan Markin Mansikka -nestesaippua. Juu ei. Kamala mansikkainen tuoksu, loppui todella nopeasti ja ei, ei hyvä. Omenan tuoksuinen oli huippu, tämä pettymys.

Lumene Clear It Up! Deep Purifying Wash Face & Eyes. Jonkun vuosituhannen LivBox tuote. Ihan ok. Edullinen, pesee puhtaaksi, muttei narskuvan puhtaaksi.

Avon Senses Garden of Eden After Shower Body Spray. Yllätyin miten tyhjäksi pullon sai käytettyä, siitä plussaa! Tuttu GoE -tuoksumaailma. Omalle iholle riitti 3-4 suihkausta ja se riitti. Ostaisin uudelleen.

Esse refining serum*. En ihastunut tähän ja käytinkin raivolla pois. Meh.

L'occitane Verveine -viilentävä käsivoide. Ihastuttava tuoksu, en huomannut viilentävää vaikutusta. Ei kuitenkaan sykähdyttänyt niin paljoa, että haluaisin lisää.

Crazy Rumors Gumball -huulirasva. Tästä petti tekniikka ja tuotetta ei saanut lisää eikä toisin päin. Joten pois.



Dermosil Strawberry -kasvonaamio. Varastojen viimeisiä viedään ja tämähän on lopetettu myös jo aikoja sitten.

Essence All About Matt - puuteri. Kansi hajosi saranoistaan, mutta se ei menoa haitannut. Uusi on jo käytössä eli tykkään!

Gefilus mansikka-vadelma -maitohappobakteerit. No, näistä ei mitään kummoista sanomista :D

Xtra -vanulaput. Mukavia kavereita, ostaisin uudelleen.

Essencen Pure Skin -nenälaput (3kpl/pkt). Tykkään, tykkään!

Oriflame NovAge True Perfection -päivävoide. Näytepussi tuli käytettyä, mutta ei sykähdyttänyt. Näissä oli tunkkainen tuoksu, seerumissa parempi ja raikkaampi.

Yves Rocher Lemon & Basil -kylpykuutio. Mukavan raikas tuoksu, nämä poreilee ainakin 3 minuuttia, todella pitkäikäisiä :D

Yves Rocher Apple Delight - kylpykuutio. Makea omenainen tuoksu, ihana. Muistaakseni viime joulun kausituote, mutta YR-sivuilta saa vielä jotain tästä sarjasta ja onhan siellä jo tämän sesonginkin tuotteet ;)

Lush -palasaippua. Tämän palasaippuan nimeä en muista, mutta oli väriltään pinkki. Käytin tätä siveltimien pesuun ja puhdisti ne mukavasti. Villi veikkaus, että olisi ollut Rockstar.





*Esse saatu goodie bagista Botania -miitistä EcoBeautylta.






Tuttuja tuotteita?














4 kommenttia:

  1. Tais olla muutama tuttu.itekki kuvailin just noita loppuneita ,katotaan milloin ehtii postailla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvaaminen onkin se suurin operaatio näissä :D

      Poista
  2. mä taas raaaaaaakastan tuota dermosilin saksanpähkinä käsien kuorinta-ainetta!! siinä on aivan ihana tuoksu ja rakeita on juuri sopivasti ja kyllä niitä rakeita on mun mielestä suhteellisen paljonkin :) kuorii tosi hyvin mutta samalla kosteuttaa, eli ei ollenkaan kuivattava fiilis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muusta tuo tuoksu on kammottava, olikos tuo jo lopetettu tuote sillä jossain vaiheessa sitä ei enää saanut. Omasta tuubista rakeita tuli kädelle ehkä 1-3 ja ne tunsi selkeästi :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)