19.6.2017

Lomareissun ostoksia!

Oltiin perheen kanssa viikon mittaisella reissulla ja tuli piipahdettua mm. Veljekset Keskisellä, Raumalla, Turengissa, Urjalassa, Heinolassa sekä viimeisenä etappina Kuopio.

Turengin rautatieasemalla sattui harvinainen näky, kun vanha kunnon höyryjuna puksutti aseman ohi! Voit kurkata miun kuvaaman videoklipin tästä. Oli kyllä aika hieno kokemus :) Lisäksi vauhdin hurmaa sai kokea laiturilla, kun kaksi matkustajajunaa ohitti aseman ja ne ei ihan neljääkymppiä huristelleet, piti pitää hatusta kiinni :D

Ajettiin myös Vain elämää -sarjasta tutun Satulinnan ohi.
Tuurin Kyläkaupassa oli todella hiljaista! Ei olla koskaan oltu siellä noin hiljaiseen aikaan. Juhannuksen tienoilla pitäisi aueta suora yhteys Ruokapuodin ja Tavarapuodin välille, ennen on pitänyt kiertää ulkokautta, joten nyt olisi kaikki saman katon alla. Tuuriin muuten tuli myös essenceä 3 metriä, toki sen jälkeen kun myö siellä jo käytiin.

Outlet -puolella oli vanhaa Lumenea todella hyvään hintaan mm. kynsilakat 1,50 €/kpl ja Cocktail 5,90 €.

Maybellinen uutuus puuteri oli -50 %, kuten myös kaikki W7 tuotteet.

NYX -piste oli todella siisti ja yllättävän täynnä. 800 ensimmäistä sai tuotteen oston yhteydessä meikkipussin kaupan päälle, joten ostin tuon kynän :D


Maybellinen Baby Lips huulirasva -setti oli Rauman Citymarketissa vitosella, joten se lähti mukaan. Muut kuvan tuotteet ovat Kyläkaupalta.
Kauppakeskus Spektri on ikävä kyllä menettänyt jo loistonsa. Meidän käydessä siellä oli toiminnassa kirppis sekä poistomyymälä. En tosin ole sitä koskaan täydessä loistossaan nähnyt, mikä on harmi. Iso liiketila kumisee tyhjyyttään.

Kuvan tuotteet ovat ostettu poistomyymälästä, sieltä sai aina yhdestä tuotteesta -10 %, toisesta -20% jne. Paitsi kymmenes tuote aloitti prosentit taas alusta.
Ylläolevat tuotteet ovat Kuopion Ikeasta.

Alla olevassa kuvassa on taas ostoksia Kyläkaupalta, paitsi essencen vesipohjainen päällyslakka oli jostain kauppakeskuksesta, jossa oli myös Tokmanni.

Kyläkaupalla oli mukavasti Tavarapuodin puolella leivontatarvikkeita, mutta mukaan lähti vain silikonimuotti, pastavärejä sekä pursotinpusseja.
Kuopion Tigerista mukeja kansilla (näissä ei tule pillejä mukana), sekä alakuvassa Kyläkaupalta ostettu kangaskassi sekä Ikeasta kangaskassi myöskin :D

Säät suosivat reissulla, paitsi sitten kun tultiin takaisin kohti Pohjois-Karjalaa ja Savoa, niin alkoi sääennusteet synketä. Onneksi synkkyyttä kesti vain pari päivää ja nyt on aurinko suosinut. En ole vielä uskaltanut tuoda terassikalusteita parvekkeelle, ehkä voisi jo harkita asiaa :D10 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia! Tuurissa olen vaan kerran käynyt, kiva olisi käydä uudelleenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myö käydään siellä joka vuosi. Nyt oli todella hyvä käydä ennen sesonkia, sai hengittää rauhassa ja kassat veti nopeasti. Ainoa miinus oli työmiehet ja se pauke mitä sai kuunnella :D

   Poista
 2. Keskisen Kyläkauppa on kyllä mainio, kun sieltä löytyy aina vaikka mitä kivaa ostettavaa ja usein vieläpä hyvin edulliseen hintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siellä on aina jotain uutta, kun harvoin käy :D
   Pastavärit oli naurettavan edullisia 2,95 €/kpl. Kaupassa pahimmillaan saa maksaa sen 5-6 €.

   Poista
 3. Voi mä kyllä odotan, että itsekin pääsisi vähän kiertämään kauempana kuin kodin ja työpaikan väliä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kotona isä tylsistyy, kun samoja maisemia saa tuijotella ikkunasta. Koirakin oli reissussa ihan puhki, kun piti vahtia ja uusia tuoksuja oli hurjasti :D

   Poista
 4. Runsaat ja kivat ostokset:)
  Kävin viimeksi Keskisellä pari vuotta sitten ja silloinkin vaikutti aika hiljaiselta vaikka oli paras kesäsesonki menossa. Ehkä sattui vain hiljainen päivä meidän kohdalle. Sai ainakin rauhassa tutkia kosmetiikkaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattoi myös meneillään olevalla remontilla olla osuutta asiaan sekä silloin vkl oli tulossa myös koiranäyttely :D

   Ollaan aika useasti satuttu pahimpaan sesonkiin ja siellä ei kyllä pääse silloin eteen eikä taakse ja kaikki paikat täynnä. essenceä sai katsella rauhassa, ei ollut ketään ja hyllyt täynnä, samoin NYX :D

   Poista
 5. Kivoja ostoksia ja tuuriin en oo viel päässyt =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joskus on onni myötä! Sinne pääsee junallakin, en vain tiedä kuinka monen mutkan kautta pitää mennä.

   Poista

Kommentointi on sallittua :)