27.6.2017

Wild & Mild tutuksi, osa 4

Huomenna mennään kaverin kanssa Koli Relax Spahan ja se on eka kylpyläkäyntini ikinä! Kouluaikana käytiin vain uimahalleissa, ei kylpylöissä (Kolilla ei ole siis ollenkaan uima-allasta, vaan kaikki on hemmottelujuttuja esim. jalkakylpyallas, kylmäallas, erilaisia saunoja ja elämyssuihkuja). Jännää!

Arvonnan voittaja on nimimerkki anna s. laitoin sinulle sähköpostia, kannattaa kurkata myös roskaposti jos sitä ei muuten näy.


Kurkataan tällä kertaa Wild & Mild -lakkojen neljänteen osaan!

Voit kurkata osan 1 täältä.
Osa 2 löytyy täältä ja 3 on täällä.

The Modernista kuuluu Gel Effect -sarjaan. Kuivuu todella kiiltäväpintaiseksi pelkästään. Peittää lyhyet kynnet yhdellä kerroksella, pidemmät vaatii toisen kerroksen.

Tästä lakasta tuli heti mieleen OPI Germany -kokoelman German-icure by OPI. Hyvin samantyyliset!

Koristelin lakan Baroness X - Opulent Oddity -lakalla, joka on todella nätti tummien lakkojen päällä. Vaaleissa glitterit menevät ruman keltaiseksi.

The Modernista

The Modernista + Baroness X - Opulent Oddity


Magic Violence kuuluu ns. normaaleihin lakkoihin. Kuvissa vivahtaa hieman punaiseen/siniseen, mutta on tummempi violetti. Tässä lakassa sivellin oli tönkömpi, esim. geelilakoissa sivellin on joustavampi. Lakka tuntui kovin ohuelta, mutta peitti kahdella kerroksella hyvin, kuivui nopeasti ja pinta jää kiiltäväksi.

Koristeena China Glazen Travel in Colour sekä bluesean water decalit Y003.


Magic Violence

Magic Violence +  China Glaze - Travel In Colour + bluesea decalit Y003

Seuraava osa onkin sitten viimeinen ja siinä näkyy kolme viimeistä lakkaa :)

Huomenna luvassa ekstrapostaus! Päivitetty versio Mitä tehdä, kun paketti jää tulliin? //ohjeet -tekstistä, vanha on poistettu. Poikkeuksellisesti se tulee jo 06.00!* Wild & Mild tuotteet pr-näytteitä.
* En hyödy linkistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on sallittua :)