25.6.2017

Suomi 100 vuotta / OKR 2017 -kynnet

Ovatko kaikki selvinneet Juhannuksesta? Itse napsin vain blogiin materiaalia, pesin parvekkeen ja muuta tylsää. Juhannus ei itselleni ole mikään juhla, menee ihan normaalina päivänä muiden ohella, kuten Joulukin.


Tämä kirjoitus on samalla väriteemansa puolesta sopiva tämän vuoden teemaan, sillä Suomi täyttää 100 vuotta! Jos joku ei ole tätä tietoa vielä korviinsa saanut, niin nyt tiedätte :'D

Näillä kynsillä olin 17.6 Osuuskaupparockissa, jonka järjestää PKO (Pohjois-Karjalan Osuuskauppa) eli S-ryhmästä kyse.
Kuvassa on lakat siinä järjestyksessä kuin mitä käytinkin eli aluslakka ja sen päällä Essien Sugar Daddy, molempia yksi kerros. Sen jälkeen yksi kerros ILNP My Private Rainbow (X), jonka päälle kiinnitin irtoglitterit Wet'n Wildin päällyslakalla.

Irtoglittereinä oli essencen Superheroes trend editionista sekä mixglitter turkoosia, joka on ostettu Mi Nailsista. Wettiksen päällyslakka kuivuu suht nopeasti, joten itse tein max. kaksi kynttä kerrallaan. Ensin ripottelin viuhkasiveltimellä essenceä, sen jälkeen mixglitteriä.  Mixglitterissä on mukana läpinäkyviä hileitä, joten joissain kynsissä näkyy paljaita kohtia, vaikkei oikeasti olekaan esim. etusormen kärjessä.

Kun glitterit oli lisätty, painelin ne tasaiseksi sormella. Glittereiden päälle lisäsin kerroksen Essien Set In Stonesia ja taas ILNP My Private Rainbow (X) -lakkaa. Lopuksi päällyslakkaa yksi kerros ja kaksi kerrosta pikakuivattajaa.

Voisi luulla, että kynnet ovat todella paksut, mutta täysin normaalipaksuiset, kuin mitä tulisi pelkästään kynsilakoilla :) Set In Stonesin tasoittelin hieman tahmeana vielä tasaiseksi sormella, tämä lakka kuivuu todella nopeasti!
essencen irtoglitterissä oli mukana tikkuglittereitä, sekä salmiakkiglittereitä, jotka tuli pienoisena yllätyksenä, niitä kun ei oikein purkista erota. Onneksi niitä oli kuitenkin suhteessa aika vähän.

Suosittelen alustaksi esim. silikonista mattoa, sillä se ei pöllyytä glitteriä ympäriinsä, vaan imee ne itseensä. Voit kuitenkin kaapia glitterit takaisin purkkiin tai poistaa ne teipillä/teippiharjalla. En suosittele kaatamista suoraan roskikseen, koska sitten staattinen sähkö ei ole siun kaveri :D


2 kommenttia:

 1. Onoa kunnon glitter-kynnet :D Millonkohan mulla viimeksi tullut glitteröverit? Sulla ei taida olla peel-off pohjalakkaa tuossa alla? :D Huomasin eilen että dependiltä nykyään löytyy myös sellainen, pitänee ottaa testiin joku pvä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, harvemmin peel offia käytän. Yleensä ne ei lähde miulla irti :D Dance Legendin mintunvihreä peel off löytyy, sitä en ole vielä kokeillut.

   Foliomuhittelulla poistin nämä.

   Poista

Kommentointi on sallittua :)