27.2.2018

Catrice Brown Collection - Goddess of Bronze ja Unmistakable Style

Useampi swatch tulee nyt peräkkäin, mutta ne on helppo toteuttaa ;) Ja haluan, että muuton aikana postausaikataulu pysyy täällä normaalina.

Catricen Brown -kokoelman lakat ovat jo "vanhoja" eikä niitä välttämättä enää ole myynnissä. Hyvällä tuurilla voi alekorista napata tai ihan normaalilla hinnalla, jos eivät ole kerenneet vielä alekoriin asti kävellä. Pulloissa on feikkikorkit, jotka lähtevät helposti irti, ehkä liiankin helposti. Jos nostaa pulloa korkista, kannattaa varautua, että pullo saattaa tipahtaa ja korkki jäädä käteen. Saman huomion tein niissä vakiovalikoiman mustakorkkisista pulloista myös.

Bongasin nämä ekaa kertaa muistaakseni Better Nail Day -blogista ja näiden epäiltiin sopivan myös leimaukseen. Itse en sitä harrasta, mutta voin ainakin toisen lakan kohdalla varovaisesti sanoa, että voisipa toimiakin.
Goddess of Bronze on se, joka voisi leimauksessa toimia. Pronssinvärinen ja koostumuskin on metallinen. Jättää siveltimen jälkiä näkyviin, mutta ei omasta mielestäni kovinkaan runsaasti tai todella selkeästi.

Kynsillä kaksi kerrosta.Goddess of Bronze


Goddess of BronzeUnmistakable Style on aika perinteinen ruskea, jollain twistillä. Hyvin samanlainen löytyi aiemmin essenceltä, äskettäin nähty Sally Hansenin Spice Age ja monia muita.

Kynsillä kolme kerrosta. Meinasin jättää kahteen, mutta näkyi vielä sen verran läpi, että lakkasin kolmannen kerroksen. Tosin, sen olisi voinut jättää pois, kun tein aika peittävät koristukset :')
Unmistakable Style


Unmistakable Style


Koristelin Unmistakable Stylen Avonin mark. nail style studio koristelukynällä sävyssä gold.
Hetken aikaa kannattaa kuivatella koristeluja, etenkin jos tekee paksumpia viivoja/kuvioita, ettei päällyskalla levitä koristeluja.

Kumpi lakoista on sinun makuusi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on sallittua :)