23.2.2018

Planet Spa Greek Seas

Jee! Uutuuksia Avonin Planet Spa -tuoteperheeseen. Onkin jo jokunen tovi kulunut, kun näin isolla kavalkadilla sarjaan tulee uusia juttuja.

Planet Spa on Avonin kylpyläsarja, samaan tapaan kuin Oriflamella on Swedish Spa.


Greek Seas -sarjan kaikilla tuotteilla on siloittava vaikutus.


Kaikki tuotteet tilattavissa kampanjassa 4, joka on voimassa 1.3 - 21.3.2018. Kasvonaamio ja silmänympärysvoide tilattavissa kampanjassa 3, hintaan 4,95 €/kpl.

Peel-off -kasvonaamio sisältää levänpalasia, niitä tulee satunnaisesti ja omalla kokeilukerralla palasia taisi tulla yhteensä noin 5-6 kpl, seassa pienempiä levänmurusia. Hoiti asiansa samalla tavalla kuin muutkin kokeilemani peel-off -naamiot.

Hinta 3,95 €/75 ml. Hinta sisältää ehdon: minkä tahansa muun esitteestä ostamasi tuotteen kanssa. Yksittäin ostettaessa hinta 9 €.


Silmänympärysgeeli ei sisällä levänpalasia, mutta huomasin, että siinä on mukana hieman helmiäistä, joka hohti valossa vaaleanpunaisena.


Hinta 3,95 €/15 ml. Sama ehto kuin kasvonaamiossa. Yksittäin ostettaessa hinta 10 €.


kasvonaamio


Vartalonkuorinta on kokoelman väripilkku sinisellä värillään. Pesukukan kanssa tämä vaahtosi aika paljon, mitä yleensä kuorinnat ei tee. Jämäkkä koostumus, tuubia saa oikeasti puristaa.


Hinta 6,45 €/200 ml.


Geeliseerumi vartalolle. Eroaa vartalovoiteesta kevyemmällä, geelimäisellä koostumuksella. Vaikka koostumus on ohuempaa, ei se valu kuitenkaan valtoimenaan lattialle.


Hinta 6,45 €/200 ml.


vartalonkuorintaNimensä mukaisesti, jokaisessa tämän sarjan tuotteessa on merimäinen tuoksu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on sallittua :)