25.2.2018

Catrice Spectra Light Effect swatchit: 01, 02, 03, 04, 05

Katsotaan tänään muutamat swatchit Catrice Spectra Light Effect -sarjan kynsilakoista. Kokoelmaan kuuluu viisi erilaista, mutta itse sain vain kolme. Loput olivat loppuunmyytyjä.

Mutta kuinkas ollakaan, uutuudet olivat rantautuneet Carlsonillekin, joten nappasin puuttuvat lakat kassan kautta kotia. Saatte siis nauttia kaikkien lakkojen swatchit tästä kokoelmasta! Whoop, whoop!


10 ml / 3,99 €.

Nämä lakat ovat siis tämän kevään uutuuksia :) Moni hehkuttaa aina essenceä, mutta nyt annetaan näkyvyyttä myös hänen siskolleen, joka vaihtaa samaan tahtiin hyllyjen uutuuksia kuin essencekin.

Kokoelman starttaa Down The Milky Way, joka on todella kaunis kimallepommi. Pullossa on samanlainen etiketti kuin viidennessäkin lakassa.

Pikkurillissä kaksi kerrosta, nimettömässä yksi kerros. Muissa kolme kerrosta.

Peittää ihan kohtalaisesti jo kahdellakin kerroksella. Kolmannella tulee jo sitten peittävä lopputulos. Jos ette tykkää karheaksi kuivuvista lakoista, niin ei hätää! Tämä kuivuu sileäpintaiseksi. Kimallus on todella pientä ja sitä on tiheästi.Down The Milky WayIridescent Illusion, kynsillä kolme kerrosta. Siveltimen vedot näkyvät selkeästi, vaikka laittaisi päällyslakkaa.
Kokeilin lakata mustan päälle ja lakka muuttaa väriään siinä sinivihreäksi, vaikea kuvailla kyseistä sävyä. Tulee mieleen koppakuoriaisen kuori.

Kerrostettuna itsensä päälle lakka on huurteinen pinkki sinisellä vivahteella. Monivivahteinen lakka ja sävyjä tulee esiin valaistuksesta riippuen. Nyt postausta kirjoittaessa kynsillä on hallitsevana pinkki ja kultainen hohto. Kattovalaisimen alla sinisyys tulee esiin.


Iridescent IllusionMagma Infusion tuo mieleen Models Ownin Beetle Juice -kokoelman Pinky Brownin, erona on sävy, joka Pinkyssä on enemmän ruskeampi.

Koostumus on aikalailla samanlainen kuin Pinky Brownissa; todella ohutta, mutta joka kuitenkin peittää hyvin! Kynsillä kolme kerrosta. Kuivui nopeasti.

Lakka huijaa hieman pullossa (aloituskuva), sillä siinä se näyttää punaruskealta. Kynsillä kuitenkin lakasta kuoriutuu esiin myös violettia.Magma Infusion


Irregular Galaxies on koostumukseltaan samanlainen kuin Magma Infusion, ainoana erona on väri. Tällä lakatessa jää myös pieniä raitoja siveltimestä. Pullossa vivahtaa nätisti violettiin, kynsillä ei ihan niin kauniisti. Kynsillä kolme kerrosta.


Irregular GalaxiesHolo Enchantment ei ole holoista parhain. Koostumus on paksua ja kuivuu nopeasti, kuten kaikki muutkin tämän kokoelman lakat. Jos erehtyi lakan ollessa vielä kosteaa vetelemään korjausliikkeitä kohdilleen, niin lakka kaljuuntui.

Kaksi kerrosta peittää hyvin, mutta valo tulee vielä läpi. Kynsillä kolme kerrosta.

Sopii ainakin näin pimeän aikaan hillitymmästä holosta pitäville. Auringon paistetta odotellessa.

Pullon etiketti on hieno!


Holo Enchantment


Kun teen lakkaswatcheja jätän viimeisen lakan yleensä kynsille, tässä tapauksessa se oli Holo Enchantment ja se ei pysynyt päällyslakankaan avulla edes vuorokautta kynsillä, kun ensimmäiset lakkalohkeamat tulivat. Oikean käden peukalosta lohkesi isohko palanen, kuten myös vasurin etusormesta.


2 kommenttia:

Kommentointi on sallittua :)