7.2.2018

Sally Hansen Spice Age & Shine On

Tokmannilla oli tuossa kolmisen viikkoa sitten Sally Hansenin lakkoja 1,50 €/kpl. Kävin keskustan pikkuliikkeessä kurkkaamassa ja olihan siellä vielä korissa jämät jäljellä. Alennus koski niin Miracle Gel -sarjaa, kuin Xtreme wear -lakkoja.

Tässä miun ostokset.


Miracle Gel -sarjasta otin Spice Agen. Tämän sarjan lakat kuivuvat nopeahkosti ja peitti melkein yhdellä kerroksella, hieman kuitenkin raidoittui, joten lakkasin toisen kerroksen, samalla saaden hyvän peittävyyden. Yhdellä kerroksella varmasti lakka peittäisi, jos laittaa tarpeeksi paksulti.

Mie lakkasin kuitenkin yhden ohuen kerroksen ja lisäsin päälle toisen ohuen kerroksen, näin myös lakka kuivui paremmin.Jostain syystä tykkään lakata ruskeiden lakkojen päälle esim. flakie- tai glitterlakkoja, joissa on jotain ulottuvuutta. Siispä lakkasin toisella ostoksellani eli Sally Hansenin Xtreme wear -sarjan Shine On -lakalla.

Lakassa on mukana ihan normaalia kimallusta ja sitten iridescent hileitä, jotka vaihtavat väriä sateenkaaren väreissä. Tätä yksi kerros :)


2 kommenttia:

  1. Oi, onpa ihania lakkoja <3 Ja vitsit millä hinnalla olet löytänyt, oho!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli tietääkseni ihan koko Suomessa tällä hinnalla Tokmanneissa ainakin jos mainokseen oli silloin uskomista :D Kun mie kerkesin apajille oli korissa enää pohjat jäljellä.

      Poista

Kommentointi on sallittua :)