25.11.2019

Avon Mark. Gel Prism - Amplifield, Luna Glow, Hyper, Sparkle Lens & Black Magic -swatches

Avonin lakkauutuuksia Mark. Gel valikoimaan. Tämä viiden lakan kokoelma kantaa nimeä Prism ja yksi lakka onkin nähty jo aiemmin, nimittäin Sparkle Lens vuonna 2018. Muut lakat eivät ainakaan nimien perusteella soittanut kelloja.

Lakat ovat saatavilla joulukuun kuvastossa, nyt konsultit voivat tilata hieman ennakkoon esittelyyn tai itselleen. Joulukuussa lakat 5,95 €/kpl.





Amplifield, kynsillä kolme kerrosta. Tämän kokoelman läpikuultavin lakka. Jos vapaankasvun raja ei häiritse, on tämäkin hyvä ostos. Tässä mukana kultaista shimmeriä.

Pullossa ja keinovalossa lakka näyttää enemmän kultaiselta, mutta luonnonvalossa on enemmän ruusukultainen.






Luna Glow, kynsillä kolme kerrosta. Täydellinen kultainen lakka pikkujouluihin. Tässä on omaan silmään mukana hopeaa shimmeriä.





Hyper, kynsillä kolme kerrosta. Tämä on sävyltää sinihopea, lakassa on siis pientä sinisyyttä havaittavissa. Tässä mukana hopeaa shimmeriä.






Sparkle Lens, kolme kerrosta. Tuttu jo viime vuodelta. Harmahtava, hieman mustahko sävy kultaisella shimmerillä.






Black Magic, kolme kerrosta. Musta lakka hopeisella shimmerillä. Tässä lakassa näkyy hyvin se shimmer, jota kaikissa muissakin on hopeisena/kultaisena.







Kaikki kuivuvat tasapintaiseksi, eivät siis ole tekstuurilakkoja. Poistamisen yhteydessä voi pieniä shimmerhiukkasia jäädä kynsiin :D













2 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)