29.11.2019

Esittelyssä lyko - verkkokauppa.

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä korvausta.
Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.


Olin viikon kuumeessa ja nyt on ensimmäinen päivä viikkoon, kun istahdan ihan koneen ääreen. Joka on hyvä, sillä melkein kävi köpelösti ja parit ajastukset oli jäänyt laittamatta, sekä tässä postauksessa oli vain otsikko ja kuvat :D Nyt itse tekstiin!



Tein tilauksen 7.11, mutta en valitettavasti muista milloin paketin sain. Pitkään siinä ei kyllä mennyt.

Toimituskulut ovat ilmaiset yli 30 euron ostoksille, sen alle jääviin tilauksiin 4,90 €. Verkkokauppa sijaitsee Ruotsissa ja näin ollen myös paketit saapuvat sieltä. Ei yhtään hullummat toimituskulut edes pienille tilauksille!




*Lykon mainoksia on tullut usein Facebookissa ja monta kertaa sivuilla kävin, kunnes pistin tilauksen menemään, löysin vielä alekoodinkin joka sinetöi tämän ostopäätöksen.
Tuotevalikoima on todella laaja! Jos menet vain tutkimaan tuotteita, niin siinä voi hetki vierähtää :D

Paketti oli sisältöineen hyvin pakattu, pehmustepaperia oli todella runsaasti ja lisäksi kynsilakat oli kääritty erikseen muoveihin. Mikään ei kolissut tai ollut vuotanut.








Hehe..hups :D

Yankee Candle tuoksuvahoja ostin "muutaman", kun en osannut päättää. Nämähän siis tuoksuu ihan aikuisten oikeasti vahvalle, joten ei pienten kotien unelma. Nämä antaa varmasti pienessä tilassa ihan tällaisenaankin tuoksua.
Itselläni on vahansulatuslaite (Bolsiuksen) ja siihen nämä ovat liian suuria, joten leikkaan nämä vähän pienemmiksi.

*Red Apple Wreath: tuoretta omenaa, kanelia, saksanpähkinää ja vaahteraa.
*Winter Wonder: sampanja, sitruuna, vanilja ja hopeabalsami.
*Ciderhouse: juuri puristettuja omenoita, kevyesti maustettuna ja valmiina maisteluun.
*Glittering Star: santelipuu, sokerinen luumu ja inkivääri.
*Sweet Maple Chai: ylitsevuotava kupillinen chaiteellä maustettua maitoa vatkattuna vaahterasiirapin kanssa kermaiseksi täydelliseksi juomaksi.
*Home Sweet Home: kaneli, leivokset ja vastahaudutettu tee.
*Pink Sands: sitruunapuut, kukat ja mausteinen vanilja.



Tuoksuvahat n. 2.90 €/kpl. Valikoimasta löytyy myös mm. perinteiset tuikut, isot purkit ja votiivit.




essenceä löytyy pieni valikoima ja jälleen kerran ostin jemmaan *rajaussiveltimen, jota käytän kynsilakkojen siistimiseen. Aiemmin loppuneissa nähdyn *meikinkiinnityssuihkeen tilalle ostin samanlaisen.

Kokeiluun essencen *peel off -aluslakka ja uusi Crystal Power -sarjan kynsilakka, sävyssä be yourself, violetti tietenkin :D My must haves -sarjan holo powder oli ihan uusi tuttavuus ja nappasin yhden sävyn kokeiluun, tätä voi käyttää niin luomivärinä kuin highlighterinakin. Kynsilakka sekä holo powder tällä hetkellä loppu verkkokaupasta.

*IsaDoran minikokoinen silmämeikinpoistoaine kokeiluun, tämä oli puoleen hintaan, enkä tästä täyttä hintaa kyllä maksaisi.


rajaussivellin 1,90 €. kynsilakka 2,49 €, peel off 2,49 €, holo powder 1,49 €, meikinpoistoaine 1,90 €


*Dependin lakkasetti on naurettavan halpa 14,50 € ja mukana tulee 15 eri sävyä. Yhdelle pullolle jää hinnaksi vajaa euro, kun yksittäin nämä maksaa noin 3 €/kpl. Jos malttaa odottaa, niin voi tämän setin saada jo alle kympilläkin. Tässähän olisi melkein jo joulukalenteriinkin ainesta, sillä saisi koottua 15 luukkua jo tällä setillä.

Värivalikoima vaihtelee sisällössä.




Fancy Handy -tuotemerkki oli itselleni uusi ja kyseessä on espanjalainen tuotemerkki.

*Face Cleansing foam
*Choco Soap


Sarja on suht edullinen, vaahtoputsari 5,90 € ja meikinpoistoaine 4,90 €. Putsareita ja Choco Soap:a löytyy eri ihotyypeille, eri tuoksuja ja myös esim. kuorintana. Myönnän, että meikinpoistopalassa ulkoasu puhutteli paljon :D Tästä ilmeisesti lohkaistaan pala, kastellaan, hierotaan kasvoille ja sitten huuhdellaan pois. Sopii myös meikinpoistoon.

Tässä miun palassa on kaolinsavea ja se tässä tuoksuukin hallitsevasti.



meikinkiinnityssuihke 3,69 €


Tilauksen mukana tuli kaksi näytettä; Bioré ja Gucci. Biorén lapun käytin ja oli ihan samanlainen kuin ne normaalitkin versiot, ei omasta mielestäni tarttunut kovin lujaa kiinni ihoon.








1 kommentti:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)