19.11.2019

Kokoelmapostaus - Huulipunat ja -kiillot, ripsivärit.

Aiempi teksti on täällä, tällä kertaa jätin pois huulikuorinnat sekä huulirasvat.



Sävymaailmaa kun katselee, niin hyvin yksitoikkoista näyttää olevan :D
Muutamassa pakkaus on näyttävä, mutta sisältö on kuitenkin samaa neutraalia esim. toisen kuvan oikeassa reunassa oleva Oriflamen huulipuna on nude sisällöltään, vaikka pakkaus kertoo toista.


Huulikiillot

Avon ja Oriflame

essence

Colourpop, W7, Wet'n Wild

Sekalaiset


Alla olevassa kuvassa tällä hetkellä käytössä olevia tuotteita, jotka eivät ylläolevissa kuvissa ole:

MAC Velvet Teddy, essence Coast 'n' Chill velvet matt liquid lipstick, Wet'n Wild Liquid Catsuit Rebel Rose, W7 Pillow Talk matt cushion powder lipstick Romance ja Loreal Silencio.


käytössä


Ja tämän rivin tuotteet pistin pois.

Bronx Colorsin Matte Lip Tint oli aika peittävä, melkein kuin huulipuna. Jätti kuluessaan sävyä huuliin. Wet'n Wildin Liquid Catsuit ei ollut oikein omaa sävymaailmaa ja Oriflamen mattapuna oli jo hieman kuivahko. essencen marmoripuna oli hieman liian ruskea sävyltään.



poistettu kokoelmista



Tämä osio sisältää hieman jo vanhentunutta tietoa, mutta..

Seuraavassa kuvassa on ripsivärejä, joista suurin osa on jemmassa. Jokunen tovi sitten, luovuin kahdesta ripsarista ja otin uuden käyttöön. Kuvassa näkyvä essencen the false lashes mascara (kuvassa kolmas oikealta) tarttui seuraavaksi testiin.

Keskellä kaksi pinkkiä, pullakkaa Avonin ripsaria ovat värillisiä ja niiden vieressä valkoinen essencen primer, jotka on korkattuja, mutta säilytän samassa jemmojen kanssa.





Tässä seuraavassa olisi ollut se parivaljakko, joka oli käytössä, mutta luovuin näistä ja otin yllä mainitun essencen tilalle.

Avon Color Trend Hello! Longest Lashes on edullinen, pidentävä ripsari, mutta se ikävä kyllä varisee jo itselläni noin vartin päästä. Siksi käytin Urban Decayn Troublemakeria sen päällä, joka esti varisemisen. Tämä kaksikko tullaan siis näkemään vielä loppuneiden parissa, ellen viskannut roskiin.



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)