15.11.2019

Ostoksia - Superdrug -tilaus.

Tein tilauksen Superdrugille pitkästä aikaa, viimeisin tilaus taisi olla jouluna 2017! 

Tein tilauksen 19.10 ja se saapui minulle 1.11. Paketit kulkee Suomessa Postin kautta, joten Oma Posti sovellukseen seuranta ilmestyy automaattisesti. Itseasiassa miullekin tiedot sinne ilmestyi jo 24 h sisällä tilauksesta. Pakkaavat selkäystävällisesti etenkin painavat paketit ja miunkin tilaus lähetettiin kahdessa laatikossa. Laatikoiden mukana oli vitamiininäytteet ja lehti.

Tilauksen summa oli yhteensä 59,08 £, säästin alennuksien turvin 9,26 £ + toimituskulut 9,99 £ eli kokonaissumma 59,81 £. Euroissa miulta veloitettiin 72,80 €.

Muista myös valita sivuilta toimitusmaaksi Suomi, niin ei tule paha mieli, jos jotain tuotetta ei meille  toimiteta; esim. hajuvedet, ponnekaasut jne.





Tilasin jalkakypyjä varten pari pakettia. Toinen on pelkästään Kuolleen meren suolaa, tämä kilon pakkaus kestäisi kylpyamme käytössä yhden/kaksi kertaa, mutta jalkakylvyissä tästä riittää noin 6-7 kertaan, vaikkakin annostuskoko on silti omasta mielestä aika iso, sillä 5 litraan vettä tätä suositellaan käytettäväksi 100 - 500 g. Ja tuo 500 g kuulostaa aika isolta, onhan se puolet koko pussista :D Tulen itse käyttämään kyllä pienempiä annoksia.

Radox on tuoksullinen versio kylpysuolasta, tätä suositellaan ammeeseen käytettynä noin kaksi kourallista eli jalkakylpyihin hieman vähemmän :D Ja tämä tuoksuu todella voimakkaasti.





Muutamia makeisia tuli tilattua, paria onkin jo maisteltu.

Drumstickit ja Mini Snow Ballsit oli ainoita, joita olen aiemminkin tilannut, muut ovat uusia.
Galaxy truffles pakkaus houkutteli eniten, muuten ovat ihan perinteisiä suklaamakeisia.







Superdrugilta kannattaa aina katsoa myös suihkugeelit, etenkin Imperial Leatherin ja Original Sourcen tuotteet. Ja postikulujen vuoksi kannattaa tilata jo useampi :D

Imperial Leatherin suihkugeelit oli 0,99 £/kappale. Muistelisin Original Sourcen olevan hieman kalliimpi, mutta miun ostohetkellä nitä sai kimppahintaan 2 kpl x,xx hintaan.


Imperial Leather: Tropic Like It's Hot, Swizzels Refreshers, Let's Flamingle ja Cosmic Unicorn.
Original Source: Pineapple & Lemon Zest, Sweet Rhubarb & Raspberry.




Kosmetiikkaa tarttui myös mukaan.

Kaksi Revolutionin Halloween -sarjan tuotteita, Slime ja Blood paletit. Näissä on muuten mukana pigmenttejä, joita ei suositella silmien läheisyyteen. Slimessa pigmenttejä 6 kpl ja Bloodissa 8.

Käsidesejä herkullisissa tuoksuissa: bubble gum ja strawberry laces.

Makeup Revolution Matte Liquid Lipstick -sävyssä Horror. Tämä oli siis myös osa Halloween -kokoelmaa. Sekä uutuus Sheer Brilliant, sävyssä Sheer Excess. Tämä on kuin huulikiilto, mutta peittävällä sävyllä.










Tälläisen kasan ja vielä neljä tuotetta päälle sai reilulla 72 eurolla. Neljä tuotetta tosiaan kuvista puuttuu, sillä ne on menossa lahjaksi.









4 kommenttia:

  1. Todella ihania juttuja olet tilannut! Vähän kateellinen tuosta suihkaririvistä... ;) Käväisin heti heidän sivuilla ja Black Fridayta mainostettiin, joten ehkäpä viimeistään silloin voisi olla tilauksen paikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä kyllä kannattaa ainakin muutama suihkugeeli laittaa koriin. Ovat edullisiakin :)

      Poista
  2. Superdrug on kyllä jokaisen kosmea rakastavan taivas ja niiden valikoima on tosi hyvä! Joulua kohden niiden lahjasetit on ihania<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, alennuksia tai kimppatarjouksia on myös usein. Tällä kertaa oli noissa Imperial Learherin suihkareissa ja pienissä suklaissa :) Suolakin taisi olla tarjouksessa.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)