16.5.2022

Ostoksia | Hypnotic Polish, Revolution Beauty, Avon, Lyko, Sokos, Kicks, huuto.net

Muutamia ostoksia viikon alkuun!


Aloitetaan Hypnotic Polishilla, josta tilasin muutamia lakkoja. Lakkojen nimistä pääsee mahdollisiin swatcheihin, jos olen ne jo täällä näyttänyt.

Masura | Flash.
Masura | Fluid Opal.


Masuran Flash on heijastava lakka, jotka on ollut nyt hetken jo pinnalla kynsilakkojen maailmassa ja jos lakkaan näyttää vaikka puhelimen taskulampulla valoa, lakka näyttää siltä, kuin siinä olisi pienenpieniä heijastimia. Tästä tuskin swatcheja tulee, sillä itse en saa vangittua hohtoa kuviin.





Lykon tilaus sisälsi sen orginaalin Soap & Gloryn suihkugeelin, josta kaikki on kait lähtenytkin.
essenceltä muutamia uutuuksia; Heart Core fruity lip balm, Hydra matte -huulipuna, sävy 404 ja Fix & Last Make-Up Gripping Jelly Primer.

Stay Well -merkiltä kaksi kasvonaamiota, persikka nähtiinkin huhtikuun loppuneissa, en innostunut ainakaan siitä.

Kaksi OPIn kynsilakkaa XBOX -kokoelmasta; Heart and Con-Soul & Pixel Dust.




Revolution Beautylta vähän eri kokoelmista sitä sun tätä.

Pumpkin Spice -vartalokuorinta.
Dr. Seuss Eye Crayon Collection -tästä halusin vain neljä sävyä, joten pistin oliivinvihreän ja laivastonsinisen eteenpäin. Näitä ei myydä erikseen.
Cocoa Pebbles Bath Crystals.
Fruity Pebbles Bath Crystals.
Living Dead Lip Kit "Donut Head Homer".
Snow Ball Bath Fizzers.


Melkein kaikki tuotteet oli alessa, paitsi silloin tuoreimpana kokoelmana ollut Dr.Seuss. Ja nytkin kun tätä tekstiä kirjoittelen, niin alennuksia piisaa yhä.
Esim. Frendit -kokoelman kuorinnasta en olisi maksanut sen täyttä, 17.99 € hintaa, vaan tarjoushinta 5.40 € oli sille oikein hyvä hinta. Vaikka kuorinnan mukana tuleva muki jääkin jatkokäyttöön.





Tässä seuraavassa kuvassa on Sokoksen aleostokset, jotka tilasin heti, kun 3+1 -päivät loppui.
Sieltä ostin kaksi suihkugeeliä; Palmolive ja Chupa Chups, joista jälkimmäinen sopii myös shampooksi.

Tony Molylta Shea Butter -vartalovoide ja soothing gel.

Avonin huhtikuun tilaus sisälsi kaksi lakkaa, sävyt Meadow & Flowerland, huulikiillon ja luomivärikynän.

Huuto.netistä seitsemän lakkaa: 

Picture Polish - forest.
Penelope Lux - Carpe Diem ja Drama Queen.
Enchanted Polish - Icelandic Sky.
Cadillacquer - Vita (thermal).
Emily De Molly - The Way I'm Wired.
Painted Polish - Make Your Mauve.





Kicksiltä alekoodin voimin OPIn thinneriä, jota oli viimeinkin varastossa.
Lisäksi alessa oli Mavalan lakat, joita ostin kaksi; Dream ja Lemon Cream nämä tulossa blogiin tällä viikolla.






Ja taas Lykoa, kun siellä oli melkein kaikki tuotteet alennuksessa.

Douglas essentials In Shower Make-Up Remover on itselleni jo tuttu tuote, sillä tällä hetkellä se on käytössä ja ostin kuvassa näkyvät tuubit jemmaan. Käytän sitä kasvoputsarina suihkussa ja pidän sen hyvästä tuoksusta (cotton flower). Saman sarjan kasvo- ja vartalovoide tulee todennäköisesti vartalovoiteena käytettyä.

Yankee Candlen ilmanraikastimet (paketissa kolme kappaletta) pääsee todennäköisesti raikastamaan vaatekaappia ja ehkä myös vessaan voisi laittaa. Se on vielä mietinnässä :D

Nivealta herkullisen näköinen suihkugeeli, oli heräteostos kun sivuilla seikkailin.

essenceltä puuvillahanskat, ostin jo aiemmin samanlaiset ja olen niistä tykännyt. Pysyvät aika hyvin yön aikana kädessä, jos vertaan kaupasta ostettaviin perinteisiin puuvillahanskoihin. essenceltä myös silmänrajaussivellin, joita käytän lakkauksien siistimiseen ja Chrome On duochrome luomiväri, sävyssä 03.

Hammastahnajemmat alkoi olla aika lopussa, niin nappasin Oral B:n koriin. Lykon oman merkin deodoranttia testaan mielenkiinnolla ja Make Up Storen persikka -käsivoide hyppäsi myös koriin.





essencen Chrome On duchrome -luomiväri on supernätti! Sävy on nimeltään Chrom’addict, tässä näkyy kultaista, sinistä ja vähän vihertävää.





Avonin toukokuun tilaus!

- Eve Privé -minisuihke 10 ml, 5.45 €.
- Color Trend Gravity Free -volyymiripsiväri, 4.95 €.
- Foot Works deodoroiva jalka- ja kenkäsuihke, 3.55 €.
- Lama Dude -nestesaippua, 3.15 €.
- Vanilla & Sandalwood -tuoksusuihke, 3.85 €. Oma suosikkini! Harmi, että ilmeisesti sarjan suihkugeeli ja vartalovoide on poistunut.
- Cannabis Sativa Seed Oil-to-milk -puhdistusöljy. Ei ole kuvastossa myynnissä, vaan bongasin tarjous- osiossa, kun tilausta tein. Ilmeisesti poistuva tuote.

Demotuotteina (tulossa kesäkuun kuvastoon):

- Glimmerstick, sävy Forest Green. Hinta kesäkuussa 5.95 €. Glimmerstickit uudistuu, uusissa pakkauksissa näkee jo korkin sävystä, mikä väri on kyseessä.
- Avon Care 3-in-1 -kasvoputsari. Hinta kesäkuussa 3.95 €.

















2 kommenttia:

  1. Ihana tuo Masuran keltainen kynsilakka! Oon tykännyt Mavalan pikakuivattavasta lakasta, sitä ostan nykyisin kun pieni koko on niin optimaalinen just siihen ettei se kuivu ja jämähdä. Kivoja ostoksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Masura oli kyllä todella pirteä! Mie käytin Mavalan pikakuivattavaa ainakin 6-7 vuotta, kunnes se lakkasi toimimasta :( Piti lakkaukset kiiltävänä ja hyvänä, mutta se selkeästi alkoi vaikuttaa itse lakkauksen kestoon, mikä on aika mielenkiintoista. Aina, kun käytin Mavalaa, lakat alkoi irrota laattoina kynsistä, kun merkkinä oli joku muu, ongelmaa ei ollut.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)