12.4.2022

Masura | Sun Kids

Hypnotic Polishille lähti tosiaankin tilaus viime kuun puolella ja huhtikuun alussa paketti olikin noudettavana. Yritystä pyörittää nykyään Sophie, kun perustaja Maria möi yrityksensä 2020. Verkkokauppa sijaitsee Alankomaissa, joten meidän ei tarvitse maksaa alveja tai käsittelymaksuja laisinkaan. Kaupasta löytyy indie-lakkoja esim. ILNP, Starrily, Cuticula, Painted Polish ja Penelope Luz.

Sivuilta löytyy myös tosifaneille Coming soon... -välilehti, josta löytyy tulevat kokoelmat, ennakkomyynnit tai täydennykset.

Tilasin viisi lakkaa; kolme Masuralta, yksi KBShimmer ja alelaarista ILNP, ensimmäisenä nähdäänkin hyvin keväinen sävy Masuralta.





Sun Kids, kynsillä kolme kerrosta.

Lakan "käyttöohjeissa" oli mainittu 1-2 kerroksen riittävän, mutta jos haluaa peittävyyttä, kuten mie, niin kyllä kolmas kerros on tarpeen. 
Jos taas olet läpikuultavan loputuloksen ystävä, niin sitten kannattaa mennä tuolla 1-2 kerroksella.

Lakka on koostumukseltaan keltainen crelly, jossa on mustaa glitteriä, sekä suurempia neon vihreitä glittereitä. Juuri sopivan pirteä sävy kevääseen ja etenkin näin pääsiäisen aikaan, mihin keltainen yleensä yhdistetäänkin.

Lakkakerroksien kuivumiseen sai antaa ehkä hieman enemmän aikaa, vaikka lakkasin ohuita kerroksia, mitä normaalisti.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)