6.5.2022

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla | huhtikuun loppuneet

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.





Huhtikuun loppuneet kosmetiikkaroskat nyt tarkempaan syyniin!

Olen muuten vuoden alusta listannut kaikki kuukauden loppuneet tuotteet tänne blogiin omalle välilehdelleen, joka on piilotettuna, joten jos homma ei leviä käsiin, niin ensi vuoden alussa saan tehtyä koosteen jokaisen tuotekategorian osalta. Jännää!

KJKJ -tunnisteella löydät kaikki aiemmat loppuneiden tuotteiden postaukset helposti ja nopeasti. 





*The Body Shop Mango -vartalovoi. Ennen uudistunutta koostumusta vältin merkin vartalovoit kaukaa, sillä ne oli omaan makuun liian kovia koostumukseltaan ja tuotetta sai työstää iholle jonkin aikaa. Nyt, uudistuksen myötä, voin käyttää näitä ilolla! Koostumus ei ole enää kova ja se sulaa iholle nopeasti. Käytän näitä myös puuvillahanskojen kanssa käsivoiteena ennen nukkumaan menoa. Uudistus jakaa ilmeisesti mielipiteitä, kun katsoo arvosteluja, mutta itse tykkään!

*Rituals... The Ritual of Mehr body mousse-to-oil. Vartalotuote, joka tulee ulos vaahtona, mutta levittyy iholle kuin öljy, eli muuttuu vaahdosta nestemmäiseksi. Ilo käyttää! Ostaisin uudelleen, sillä tarjoaa perinteisille voiteille jotain uutta ja on kiva levittää. Osaa Ritualsin tuotteista ei ole näköjään kategorioitu oikein, joten ne löytää vaan hakupalkin kautta, eikä Ritualsin "omien sivujen" puolelta.

Bubble t Raspberry Ice Tea -vartalovoide. Onneksi oli pieni koko, en oikein tykännyt tämän tuoksusta. Kyllä siitä vadelmaisuutta erotti, mutta ei mikään lempparini.

LUSH Dream & Cream käsi- ja vartalovoide. Käytin molempina, tuoksu ei ihastuttanut. Joten en ostaisi uudelleen.

Bubble t hibiscus & acai berry tea -käsivoide. Tässä oli mielenkiintoinen tuoksu! Tuubi oli aika jäykähkö loppua kohden, mutta aika hyvin sai käytettyä loppuun asti. En ostaisi.

*Lea 1823 Skin Care Repairing -käsivoide. Tuli vuoden 2020 Lykon joulukalenterista, joten olipa aikakin saada pois! Käytin tätä tietokonepöydällä ja on ohut koostumukseltaan, hieman kuin The Body Shopin käsivoiteet, joten imeytyi nopeasti jättäen kuitenkin pienen kalvon käsien pintaan.





Novexpert Paris Magnesium Mist, hienojakoinen kasvosuihke, joka oli myös riittoisa. Ostaisin uudelleen! Viilentää kivasti kasvoja.

Oriflame Love Nature Purifying Toner, näitä olen käyttänyt useamman pullon. Tosin nyt taitaa olla jemmat lopussa, ellen väärin muista. Varmasti tulee joskus ostettua.

Oriflame Hydra Radiance - seerumi, näitäkin olen pari käyttänyt jo aiemmin ja yksi löytyy jemmoista. Perusseerumi, mieto tuoksu, geelimäinen koostumus. Pullon pohjalle jää ainakin 5mm paksuudelta tuotetta, sitä saa jonkin verran ongittua pullon varrella pois, mutta ei kaikkea.

Kicks Peel Off -kasvonaamio. Tämä tuote on tainnut poistua samalla, kun Kicks Beauty katosi. Perushyvä peel off, omani oli mennyt vanhaksi 7/2021, mutta toimi hyvin loppuun asti.

Dermosil -kasvosuihke, ostin tämän outletista. Yllättävän hyvä sumu, mutta ei niin hyvä kuin Novexpertissa.

* The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Facial Wash. Tuoksuu teepuulle ja itse en kyseistä tuoksusta oikein välitä, virkistää ainakin aamukäytössä, kun haistaa tuoksun kasvoilla :D Voisi itselläni ehkä toimia kesäkuukausina paremmin, kun iho rasvoittuu enemmän, mutta talvea vasten en ostaisi.

Nuori Supreme Moisture -kasvonaamio. Todella hyvä kasvonaamio, tästä pienestä näytekoosta sain ainakin 5-6 käyttökertaa. Kosteutti hyvin kasvoja, eikä tuotetta tarvinnut paljoa edes laittaakaan. En ostaisi kuitenkaan täysikokoista.




Bubble T Mango Ice Tea -suihkugeeli. Tästä tykkäsin enemmän kuin vartalotuotteista. Ei ole ihan niin mehukas mango kuin vaikka The Body Shopilla, mutta tämä oli juuri nimensä mukainen. Tuoksuu siis aikalailla mangonmakuiselle jääteelle, ei tosin kovin voimakkaalle sellaiselle. Tykkäsin!

Dove Glowing Ritual -nestesaippua. Nähty blogissa aiemminkin, oma suosikkisarjani jos pitäisi markettikosmetiikasta valita.

LUSH Plum Duff -suihkugeeli. Nimestä huolimatta, ei sisältänyt mitään luumuista, paitsi väri. Perushyvä suihkugeeli, jätti tosin ihon hieman nahkean tuntuiseksi.

Elixir Collection -hiusnaamio, riitti noin kolmeen kertaan. Tuntuma oli hyvä, jätti selkeän tuoksun hiuksiin, mutta en luultavasti ostaisi.

Rituals... The Ritual of Karma - vartalokuorinta. Tämä oli koostumukseltaan pastamaista, tuli nauhana ulos tuubista, en tykännyt tästä vartalokuorintana, mutta voisin ostaa koostumuksensa vuoksi käsikuorinnaksi, siinä toimi todella hyvin!

* The Body Shop Banana -shampoo. Jos banaanin tuoksuinen kosmetiikka iskee, kannattaa suunnata The Body Shopin hyllyille! Näihin on osattu taltioida oikean banaanin tuoksu. Shampoo pesee hiukset puhtaaksi, ei liian puhtaaksi. Ei välttämättä kaipaa (miun hiuksille) perään tuhtia hoitoainetta tai -naamiota.

* The Body Shop Banana - hoitoaine. Oikein peruspätevä hoitoaine, ei kesytä villeimpiä takkuja, mutta ne pienet sievät takkuset kyllä. Tällä shampoo-hoitoaine konbolla jää hiuksiin vieno banaanin tuoksu.

* The Body Shop Coconut -suihkugeeli. Sopiva mittasuhde kookosta, ei ole liian kookoksinen, eikä liian valju. Jos ei ole ihan varma tuoksusta, kannattaa satsata joko matkasettiin tai suunnata myymälän matakokoistentuotteiden -hyllyille (paitsi meillä päin ne on koreissa).

Yves Rocher vartalokuorinta. Tässä kuorinnassa oli lähinnä rouhetta ja nestettä, mutta ei liukunut iholla kuorintahanskan kanssa kauniisti :D Tykkään, että kuorinta liukuu ihoa pitkin hanskan kanssa työstettäessä. Ei jatkoon.





*Stay Well Peach - kasvonaamio. Odotin tuoksulta persikkaisuutta, mutta ilmeisesti persikka & kaura -yhdistelmänä tekee tuoksusta hieman tympeän. En ostaisi uudelleen.

I Love Revolution Lime Unicorn Fizz -kylpykuulia. Tässä oli useampi kylpykuula, ainakin 15 kappaletta. Näitä ei kait enää ole tuotannossa, mutta en välttämättä ostaisi uudelleen. Pieni sihinä tulee, veden alla saa hieman jopa vaahtoakin, kylpyammeessa voisi olla aika pettymys, jalkakyvyssä ei ehkä niinkään.

Garnier SkinActive Moisture Bomb Multi-Mask. Pakkauksessa on viisi kappaletta rullattuja kasvonaamoita, jotka uivat nesteessä. Kätevä uudelleensuljettava pakkaus, ostaisin uudelleen.

Rituals... The Ritual of Holi -vartalosuihke. Tuoksu oli täydellinen! Harmi, että näitä vartalosuihkeita harvoin näkee missään, paitsi Ritualsin omilla sivuilla ja joulukalenterissa. Tässä oli tuoksuna valkolilja ja persikankukka, niin hyvä tuoksukombo.

Zoella Beauty Fruit Medley - vartalosuihke. Jee, yksi suurempikin tuoksu loppui! Odotin tältä ehkä enemmän hedelmäisempää, makeaa tuoksua. Itse koin tämän ehkä pistäväksikin. Sai suihkia pari-kolme kertaa päivässä, jos halusi tuoksun kestävän.

Catrice Cosmetics HD Active Performance Primer, sain kuin sainkin tämän käytettyä loppuun. Kaadoin loput muoviseen purkkiin ja käyttelin sitten sen kautta loput pois. Yllättävän hyvä, blurrasi ihohuokosia, mutta ei toiminut esim. Tarten -voiteen kanssa kasvomaskin alla, vaan alkoi murustua.

essence mini matt fixing powder, tämä tuli joulukalenterista. Pieni koko, 4.5 g, joten sain tämän loppumaan yllättävän nopeasti. Ostaisin uudelleen.

*Nivea Skin Refining Clear Up Strips. Melkeinpä joka paikasta saatavia lappusia, joita tulee aika-ajoin ostettua. Helppo ja kätevä, useamman pakkauksen olen näitä käyttänyt. Hyvä tuote on myös *Holika Holikan vastaavat, mutta siinä tulee 10 kappaletta nenälle laitettavia lappuja eli otsa/nenälaput puuttuvat kokonaan. Itselläni tulee ne seuraavaksi käyttöön.














6 kommenttia:

  1. Pidin tuosta Mehr-sarjan mousse-to-oilista :) Nuo TBS:n voit on kyllä nykyään kevyempiä ja sulavat nopeammin, joten voisin myös itsekin ostella nykyään niitä! Ihania loppuneita. Mielestäni nuo Doven käsipesuaineet on parhaita ja ihanan tuoksuiset! Parasta markettikosmea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mousse-to-oil oli kyllä oikein kiva tuttavuus! Doven saman sarjan käsisaippuaa löysin täyttöpussina Rustasta, joten nappasin sen koriin, sillä harvoin juuri tuota sarjaa on saatavilla täyttönä. Ne on usein aina loppu :D

      Poista
  2. Nuo Stay Well naamiot ei kovin kummoisia ole. Huomasin että niitä on tullut S-Marketiin, aiemmin oli Tokulla ainakin. TBS banaanituotteet on ihan parhaita, mun suosikkisarja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie en olekaan törmännyt, vaikka eilen Joensuun isommalla Tokmannilla käytiin (ja Rustassa)! Sen sijaan huomasin Tokulla Beaustan tuotteita, joista nappasin yhden itselleni kokeiluun :P

      Poista
    2. Tuota Beausta ei meillä ole, tai ei ainakaan viimeksi ollut. Olen huomannut että jotkut tuotteet saattaa olla pieniä eriä, esim Fudgen hopeashampoota ei ole täydentynyt eikä Coxirin tuotteet. Rustan huomasin avautuneen ja siellä on käytävä kyllä!

      Poista
    3. Rustassa oli kyllä aika paljon porukkaa, osa hyllyistä tyhjinä :D Jospa ensi viikolle tulisi jo täydennystä. Itselleni tuli kyseisestä kaupasta ihan Ikea -fiilis, semmoinen mini-Ikea :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)