10.4.2022

OPI XBOX Collection 2022 | Heart and Con-Soul & Pixel Dust -swatches

Lykolla oli OPI:n lakat tarjouksessa, hintaan 9.90 €/kappale ja ostin XBOX -kokoelmasta kaksi sävyä.
 
Huomasin Lykolla pienen hinnannousun, sillä normilakat on 18.90 €/kpl ja Infinite Shinet 22.50 €/kpl, viime vuoden tilaushistoriaa katsomalla normaalit lakat oli siinä 15.50 € kappalehinnoilla.

Mutta nyt kuitenkin swatcheihin!

Heart & Con-Soul, kynsillä kolme kerrosta.

Kaunis, punapohjainen shimmer johon on lisätty runsaasti kultaista shimmeriä. Shimmer antaa miun silmiin myös hieman oranssihtavuutta lakan sävyyn, kun se on tietyssä kulmassa valon kanssa.Pixel Dust, kynsillä kolme kerrosta.

Pinkki lakkapohja, jossa on paljon suuria hopeisia lastuja. Kun tämän levittää kynsille, lopputulos näyttää hieman foliomaiselta. Jos KBShimmerin metallic flake with holo koostumuksissa olisi suurempia lastuja, näyttäisi lopputulos varmasti aikalailla samanlaiselta kuin tässä Pixel Dustissa.

Lakan poistamisen yhteydessä kynsille jäi pieniä hopeisia shimmereitä, jotka pyyhkäisin puhtaalla kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla vanulapulla.4 kommenttia:

 1. Mulla oli useampi lakka ostoskorissa niistä kympin Lyko-Opeista mutta jätin kuitenkin tilaamatta. Ihmettelin kans silloin oliko OPIt normihinnaltaan noin kalliita :D haluaisin uusia lakkoja mutta en raaski oikein ostaa mitään, Hypnoticilla katselin myös, pari kivaa löytyi. Täytyy mietiskellä mitä tässä tilaisi ja mistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lykolla tosiaankin pieni hinnanousu, Kicksillä näkyy olevan molemmat (normi ja Infinite) siinä 15.60 € - 18.00 € hintaluokassa eli hitusen halvempia Kicksillä :D

   Poista
 2. Noi xbox värit oli musta ihania. Mun mielestä opit on kyllä toosi kalliita, mutta ihania :) Samoin China Glazeja piti joskus teininä olla kaikki! Ne on nykyään jo aika kohtuuhintaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. China Glazet on kyllä superedullisia, rapakon takaa taisi saada 3.25 $ kappalehintaan ja silloin kun alv- rajakin oli 50 €, niin ei tarvinnut niitäkään maksella :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)