28.10.2022

Depend 7day Hybrid | Be Real (Be You Syksy 2022 -kokoelma)

Tilasin Kicksiltä Dependin 7day Hybrid Be You Syksy 2022 -kokoelmasta muutaman lakan ja tässä olisi swatchattuna ensimmäinen!

Kokoelmaan kuuluu yhdeksän lakkaa ja ne löytyy ainakin Kicksiltä sekä Depend -verkkokaupasta.

Lakkojen hinta Kicksillä 5.40 € ja Dependin verkkokaupassa 4.90 €/kpl. Pullokoko 5 ml.




Be Real, kynsillä kolme kerrosta.

Kaunis sävy! Sopii hyvin syksyyn ja talveen kimalluksellaan.

Violetti lakkapohja, jossa on runsaasti kultaista shimmeriä ja isompaa violehtihtavaa glitteriä (joka voi toki olla hopeaakin, mutta lakkapohja värjää sen violetiksi). Sävymaailmaltaan miulle tuli tästä mieleen OPI Alcatraz... Rocks, joka oli tekstuurilakka ja kynsillä tietenkin näytti erilaiselta, mutta pullokuvissa hyvin samaa tyyliä.

Kuivuu nopeasti ja ei ole tekstuurinen. Kultainen shimmer erottuu edukseen, jopa näin suht pimeähköllä vuodenajalla :D Lakka kuultaa hieman läpi kolmellakin kerroksella, joten se on ehkä jelly -tyylinen lakkapohjaltaan.


















4 kommenttia:

  1. Color Clubilla oli joskus tälläinen lakka, tykkäsin siitä! Katselin tätä uutta Depend kokoelmaa mutta kun missään ei ole swatcheja...jäi sitten ostamatta. Kicksissä kävisin vilkaisemassa jos joskus pääsis jossain käymään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin yritin googletella, mutta ei kyllä oikein löytynyt kuvia. Yleensä ruotsalaisilla bloggaajilla niitä on :D

      Poista
  2. Jälleen niin kauniisti lakattu! Kuinka sä saat ne noin, onks sul joku sabluuna kynsinauhojen päälle :D Väri on myös nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tässä 12 vuoden aikana jo lakkaamisen kanssa harjaantunut :D Vasen käsi on yleensä se siistimpi, kun lakkaan oikealla kädellä (ylimenneet lakkaukset siistin essencen kulmasiveltimellä + poistoaineella).

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)