2.10.2022

Project Polish 2/2022

Toinen päivitys tälle vuodelle lakkaprojektiin, joka etenee varmoin ottein eli hitaasti :D 


Tilanne on jo ainakin viime vuoden lokakuusta näyttänyt aikalailla alla olevan kuvan mukaiselta, jolloin olen viimeksi saanut ujutettua projektiin uuden lakan (We Care Icon).






essence amazed by you (violetti). Tämän kanssa mennään jo aika äärirajoilla, mutta lakka liikkuu hyvin vielä pullossa ja on lakkaamiskelpoista. Seuraava, joka tulee loppumaan.

essence gossip girl (harmaa). Samoilla linjoilla myös tämän pullon kanssa, eli varmasti myös ehdokkaana seuraavaksi loppujaksi. 

We Care Icon - Magic Purple Metal. Käyttöaste on juuri ja juuri pullon yläreunan alapuolella.





Avon - Coral Reef. Tätä on vielä reippaasti jäljellä, mutta silti koostumus on alkanut muuttua jo jämäkämmäksi, onneksi lakka on alunperinkin ollut hieman notkeampaa.

Barry M - Pacific Flame. Ohut koostumus, vaikea yhdistää muiden sävyjen (kuin mustan tai ruskean) kanssa, kun pohjasävy lakassa on rusehtava. Toimii kyllä hyvin yksinäänkin!






Projektista lähtee pois kaksi (!) lakkaa, jeee! :D

Depend 313, kaunis violetti lakka, jossa sinertävän vihertävää glitteriä. Ei ollut kovinkaan peittävä, vaati ainakin kolme kerrosta. Toimi kyllä hyvin essencen amazed by you -lakan päällä, kun olivat melkein samaa sävyä ja useimmiten sillä kombolla tätä käytinkin.

Wild & Mild - Blue Nun on tämän projektin alkuperäinen lakka, joka on roikkunut projektissa jo useamman vuoden. Lakkasin tällä viimeksi ehkä pari viikkoa sitten ja koostumus alkoi olla jo aika jämäkkää ja venyvää, enkä ajatellut tuhlata tähän ohentajaa vaan tämä saa nyt mennä. Yritin saada lakkaa ulos pullosta, mutta se ei liikkunut suuntaan eikä toiseen.






Tilalle tulee Atelier Rouge Boulevard De La Croisette. Kesäisen vihreä, raikas sävy. Käyttöastetta ei saanut vielä merkittyä, sillä se on niin ylhäällä :D Olen ehkä pari kertaa tällä lakannut aiemmin.

Seuraksi Models Own Tropical Sun. Kesäinen sävy tämäkin, oranssihtavan kultainen hopeisilla glittereillä höystettynä. Tämä on koostumukseltaan ohutta, mutta toimii hyvin yksistäänkin.








Projektin aikana loppuneita/empties:

China Glaze - Grape Pop
China Glaze - Fairy Dust
China Glaze - Nova
Lumene - Koivujen alla
essence - beijos de brazil
Color Club - Disco Dress
essence - i feel good
essence - amazed by you
Avon - Polished Plum (tekstuuri)
essence - let's boo-gy-woogy
Lumene Nordic Girl!- 7
Models Own - Pinky Brown
China Glaze - Giggling All the Way
Depend - Nro. 5071
Wild & Mild - Blue Nun.
Depen - 313.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)