4.10.2022

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla | syyskuun loppuneet

On aika jälleen katsoa yhden kuukauden loppuneita ja ne on tietenkin syyskuun ajalta.
Let's go!




Nivea Star Fruit & Monoi Oil - suihkuvoide. Nyt loppui onneksi niitä suihkugeelejäkin! Tässä yrittää olla hedelmäinen tuoksu, mutta se on omaan makuun liian tunkkainen. Ei siis noussut suosikiksi.

Dermosil Sunny Apricot - käsisaippua. Ehkäpä Dermosilin parhaimpia kausituoksuja, hedelmäinen ja juuri nappivalinta kesälle, saisi olla kyllä vakkarituoksuna. Muiden Dermosil -käsisaippuoiden tapaan, tämäkin tuntui vajuvan todella nopeasti.

LUSH Jolly - suihkugeeli. Riittoisa suihkugeeli ja jättää iholle sellaisen nahkean tunteen, johon vesi jää pisaroiksi pinnalle. Voimakas, mausteinen tuoksu.

Yves Rocher korjaava hiusnaamio. Ei tehnyt omille hiuksilleni sellaista vaikutusta, että voisin ostaa uuden. Täytyi laittaa aika reilusti, jos halusi hiuksille selvittävyyttä esim. syväpuhdistavan jälkeen.






Skinfood Lettuce & Cucumber Watery Toner, ohut hyvinkin kerrostettava kasvovesi. Riittoisa, raikas tuoksu johon ei kyllästynyt. Ostaisin uudelleen.

Cien Ocean Care - puhdistusvaahto oli todella riittoisa! Käytin tätä aamuputsarina ja puhdisti kasvot puhtaaksi, ei narskuvan puhtaaksi. Täyteläinen vaahto.

Skin Inc. serum cocktail käytin tämän seerumin supernopeasti, kesti varmaan kuukauden ja se jo loppui :D Tosin hyvä välillä niinkin, sillä seerumeita riittää vielä jemmoissa. Imeytyi kasvoille hyvin ja antoi kivan tunnun.

Oriflame Soothing Micellar Cleansing Water, perus misellivesi. Käytän misellivettä usiemmiten aina kasvojen kuivaamisen jälkeen, sillä pyyhkeistä tarttuu pientä nukkaa yms. joten saan sillä ne pois.

Glow Recipe Banana Soufflé Moisture Cream toimi aamuisin ja iltaisin. Kevyt banaanin tuoksu, joka hiipui omaan nenään loppua kohden. Riitoisa, pieni määrä riitti. Toimi hyvin käyttämieni primereiden yms. ihonhoitotuotteiden kanssa.





Bubble t Peach Ice Tea - vartalovoide. Kevyehkö koostumus, jotka saa hetken aikaa hieroa iholle. Tuoksu on persikkainen, mutta ei raikas, vaan ehkä tunkkainen, teollinen tuoksu. En ostaisi tämän sarjan vartalovoiteita :D

Yves Rocher Extraordinary Shea - vartalovoide. Täyteläinen voide, joka sopii kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Itselläni ei ole kumpaakaan näistä, joten pieni määrä riittää, muuten jalat ovat piiiitkään liukkaat voiteesta.





Garnier SkinActive Vitamin C sheet mask. Hyvä kasvonaamio, reilusti seerumia eikä yksikään Garnierin naamio ole tuottanut pettymystä. Ostaisin kaikkia merkin naamioita uudelleen.

Oriflame Love Nature Hydrate & Clarify sheet mask. Tämäkin oli hyvä kasvonaamio, mutta miun mielestä kangas on pienempi, jos vertaa Garnieriin. 

Vitamasques Cranberry and Apple Repair -kasvonaamio. Nämäkin oli hyviä naamioita! Syyskuu oli hyvä kasvonaamio kuukausi :D

Elemis Pro Collagen Hydra-Gel -silmänympärysnaamio. Lookfantasticin boksista tulleet ja nämäkin oli oikein pätevät! En tosin itse raaskisi sijoittaa 10 € näihin (täysikokoinen pakkaus sisältää 6 kappaletta).






Syyskuun loppuneet on nyt käyty läpi ja on aika alkaa keräämään lokakuun loppuneita, joita toivottavasti tulee edes jonkin verran :P








8 kommenttia:

  1. Täältä löytyy myös käytöstä tuo Dermosilin käsisaippua. Tuoksu on todellakin ihana ja oikein sopiva kesätuoksuksi. Oli kiva saada tuotteita käyttöön heiltä taas pitkästä aikaa.

    VastaaPoista
  2. Skinfoodin toner on ollut jo pitkään mulla ostoslistalla, toi pullokin on hurjan kaunis<3 Glow Recipen banaanivoide oli tosi hyvä tuote ja toimi munkin mielestä kivasti sekä päivä- että iltakäytössä vähän ihon kunnon ja oman fiiliksen mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä nätti pullo :) Miulla oli päivävoiteena alunperin toinen tuote, mutta se ei toiminut käyttämäni primerin kanssa, vaan alkoi murustumaan, joten Glow Recipen voidetta tuli käytettyä sitten aamuin illoin.

      Poista
  3. Mukavasti loppuneita, mullakin on nyt tullut käytettyä enemmän sheet maskeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvea kohti sheet maskien käyttö ehkä lisääntyy :D

      Poista
  4. Dermosilin käsisaippua kuulostaa ihanalta :) Oriflamelta en ole vielä testannu tuota Optimalsin misellivettä, käytän ensin Diamons Cellularin miselliveden loppuun, niin otan tuon sitte käyttöön.

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)