18.10.2022

Lookfantastic Beauty Box | Lokakuu 2022

Lokakuun Lookfantastic Beauty Box saapui eilen, joten katsotaan piteimmittä puheitta mitä sieltä oikein tuli! 






Aloitetaan tuotteella, josta oli mahdollisuus saada myös toinen variaatio eli
The Ritual of Sakura Parfum d'Interieur 50ml. Arvo 5.45 €.


Onneksi sain tämän huonetuoksun, sillä toisena vaihtoehtona oli kynttilä. The Ritual of Sakura on varmasti monelle tuttu sarja, useimmiten löytyy kalentereista ynnä muista bokseista juurikin tätä Sakuraa. Tuoksusta löytyy riisimaito sekä kirsikankukat.






We Are Paradox Moisture Conditioner 50 ml. Arvo 11.45 €.

Ihan outo merkki miulle! Tykkään tästä alumiinisesta tuubista ja kyllä hoitoainetta aina menee, kun löytyy jemmoista parittomia shampoita, joille ei hoitoainetta aina löydy :)






Korres Wild Rose Sleeping Facial Night Cream 20ml. Arvo 16 €.

En ole pitkään aikaan törmännyt Korresiin! Nyt boksista tupsahti yövoide, joka varmasti tulee myös omaan käyttöön :)




Isoclean Makeup Brush Cleaner 110ml. Arvo 8.95 €.

Myös tälle tuotteelle oli mahdollisuus saada toisenlainen variaatio, se olisi ollut meikkisienille tarkoitettu puhdistusaine. Jälleen kerran, onneksi sain tämän siveltimille tarkoitetun :D 
Itselläni on käytössä tällä hetkellä essencen putsari, joka on mennyt jo vanhaksi + korkki lähti kierteistään irti, joten nyt on varalla yksi.






Magnitone Wipe Out Swipes Eco Friendly Cleansing Pads. Arvo 8.95 €.

Nämä puhdistuslaput kastellaan kuumalla vedellä ja sitten pyyhitään meikit eli toimii samalla periaatteella kuin MakeUp Eraser. Näitä en jätä itselleni, vaan pistän eteenpäin. Ovat kyllä todella pehmoiset!






Luvia Highlighter. Arvo 12.25 €.

Tämä sopisi käytettäväksi varmasti myös luomivärinä! Siitä huolimatta, tämäkin tuote lähtee eteenpäin.





Lokakuun boksin arvo oli: 63.05 €.


Kaksi tuotetta lähtee eteenpäin; Luvia ja Magnitone puhdistuslaput.
Tykkäsin tästäkin boksista, vaikka yllä mainitut ei omiin kokoelmiin jää. Ainoat merkit tästä boksista jotka tunnistin oli Rituals ja Korres, muut olivat uusia tuttavuuksia.















8 kommenttia:

  1. Huonetuoksut on kivoja ja sopivat veskiin, mutta olipa pieni koko! Ritualsin kokeilubokseissa on mielestäni 250ml koossa nuo ja täysikokoinen on 500ml.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla on muutama näitä Ritualsin huonetuoksuja jotka olen lahjapakkauksista saanut ja kaikki olleet tuon 50 ml kokoisia :D Katselin Kicksin valikoimaa, niin ainakin medium -setissä on tuo 250 ml koko.

      Poista
  2. Kiva sisältö! Ehkä just veskissä käyttäisin huonetuoksua mutta en huoneissa koska on lemmikkieläimiä. Vanulaput olis mulla menneet, kuten ehkä kaikki muukin. Tai ehkä highlighter lähtisi eteenpäin. Tuntuupa muuten pieniltä nuo arvot kun on tottunut Boxycharmiin mutta onhan 60 e arvoinen sisältö tosi hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei lemmikkejä ole (eikä saa olla tässä huoneistossa), niin saa käytellä tuoksuja vapaasti. Yleisemmin tosin vessatuoksuna nuo menee :D

      Ei taida mikään eurooppalainen boksi yltää Boxyn ja Ipsyn tasolle, kun suurin osa on "matkakokoja". Enkä itse kyllä oletakaan saavani noin 18 € boksin ostohinnalla 100-200 € sisältöä :D

      Poista
  3. Olipa vähän sekalainen setti kaikenlaista. Yövoide ja hoitoaine olis itseä kiinnostanut eniten. Mutta sisältä sellainen, että tän perusteella, en ryntäisi tilaamaan...

    VastaaPoista
  4. Kaikkia tulis varmaan käytettyä, mutta ei ehkä säväyttänyt tämä boksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisällöltään LF on muutenkin omasta mielestäni aina sellainen perusboksi, kun suurin osa merkeistä on tuttuja myös täällä meillä päin, verrattuna Boxycharmiin :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)